– MSF:llä on paljon erilaista digitaalista sisältöä, joka voi auttaa moottoripyöräilijöitä, koska ennakoivan ajon koulutuksia ei välttämättä tänä keväänä pandemian takia järjestetä, toteaa MSF:n varajohtaja Robert Gladden. – Monet motoristit ajavat kuitenkin edelleen, ovat menossa sinne minne heidän pitää mennä, ja me haluamme heidän ja kaikkien motoristien olevan niin turvassa kuin mahdollista.

Motoristit voivat vierailla MSF:n digikirjastossa, josta he löytävät materiaalia ladattavista opaskirjasista videoihin ja pikavihjeisiin sekä erilaisiin hauskoihin testeihin.

Myös MSF:n Youtube-kanavalla on ilmaista materiaalia. Tarjolla on 12 virtuaalikatuajelua Tri Ray Ochsin, MSF:n harjoittelunohjaukseen keskittyneen varajohtajan kanssa. Hän puhuu reaalimaailman liikenteestä samalla kun ajaa moottoripyörällä ympäri Etelä-Kaliforniaa. Videoihin pääset tutustumaan täällä.

MSF:n videolta 'ajamassa tri Rayn kanssa'.

MSF:n videolta 'ajamassa tri Rayn kanssa'.

Aloittelevat motoristit voivat myös ostaa sivustolta MSF:n Basic eCoursen, joka on kolme tuntia kestävä interaktiivinen esittely siihen, mitä moottoripyöräily on. Se suunniteltiin avainkomponentiksi yhdessä konkreettisen MSF Basic RiderCoursen kanssa, mutta siitä voi olla olennaista hyötyä heille, jotka aikovat osallistua ajo-opetuskurssille. Lisäksi eCoursea suositellaan vahvasti niille, jotka eivät ole moottoripyöräilleet aikoihin.

Aktiivisille ja kokeneille kuljettajille MSF suosittelee Street Strategies eCoursea.

– Jaamme parhaita käytäntöjämme. Olemme päättäväisiä sen suhteen, että ajamme ulos tästäkin tilanteesta – yhdessä!

MSF on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on parantaa ajoturvallisuutta motoristien ajo-opetuksen ja koulutuksen avulla. MSF:n sivuille pääset tästä.

Yhdysvaltalaisia liikenteen oppimateriaaleja katsoessa kannattaa aina huomioida, että liikenteen säädökset ja käytännöt eivät välttämättä ole samanlaisia kuin meillä. Mekaaniset lainalaisuudet taas taitavat päteä kaikkialla samanlaisina.

MSF:n logo.

MSF:n logo.