Sen jälkeen kun Korkein oikeus päättää, että perustuslaki ei enää takaa oikeutta omistaa yksityisiä, bensiinillä kulkevia ajoneuvoja, kello alkaa tikittää kohti moottoripyörien omistamisen ja käytön ja lopulta kaiken ihmiskuljettajan voimin tapahtuvan ajamisen kieltämistä. Tilalle tulevat sähköiset robottiautojen itsestään ajavat armeijat.

Indie-tv-sarjaa tekevät ja tuottavat samat henkilöt, jotka ovat tehneet myös Best Bar in America ja Sit Stay Ride -elokuvat ja ovat tekemässä jälkimmäisestä myös kakkososaa. Last Motorcycle on Earth -tv-sarjan ensimmäinen jakso on nyt nähtävissä Amazon Primellä ja Video on Demandilla parin taalan hintaan. Myös Bluray ja DVD tulevat saataville piakkoin.

Tv-sarjan tekijät toivovat, että katsoisimme sen joko Amazonista tai Video on Demandilta, se kasvattaisi näkyvyyttä ja rankkausta Amazonin palvelussa. Kolmiosainen tv-sarja on jo kuvattu, mutta kaipaa rahoitusta lopputöihin: leikkaamiseen, digitaalisiin efekteihin, musiikkiin jne.

Tv-sarja antaa synkkää kuvaa tulevasta: "Moottoripyöristä on tullut lainsuojattomia. Bensiini maksaa 20 taalaa gallonalta. Itsestään ajavat autot ovat vallaneet tiet. Piilaakso ja USA:n hallitus ovat tehneet yhteistyötä työntääkseen yhteiskunnan kohti täysin autonomista kuljetusjärjestelmää. Moottoripyörät ja motoristit ovat helppo ensimmäinen kohde siinä vauhdissa kieltää ihmisen ajamat kulkuneuvot. Mahdotonta, sanot sinä? Eipä edetä niin nopeasti," alkoi tv-sarjan ohjaajan Eric Ristaun meille lähettämä sähköposti.

Tv-sarjan sankari on moottoripyörien rakentaja ja vintage-moottoripyörien keräilijä Conrad Mendel, jota esittää Neil "Morto" Olson. Mies on itse kuin esittämänsä hahmo, motoristi henkeen ja vereen. 

Sarja vastaa pelottavasti kysymyksiin "mitä tapahtuu moottoripyörille ja klassikkoautoille maailmassa, jota dominoivat autonomisesti ajavat autot?" sekä "mitä tapahtuu moottoripyörillemme, kun bensiini on - kuten suunnitellaan - julistettu lainsuojattomaksi Britanniassa, Norjassa ja muualla?"

Pääset Last Motorcycle on Earth -tv-sarjan ensimmäisen jakson esityssivulle Amazon Primeen tästä. Katsomishinta on tarkalleen 1,99 dollaria, 1,84 euroa kirjoitusaamun kurssin mukaan. 

Tv-sarjan sivustolle pääset tästä. Sieltä voit myös katsoa sarjan trailerin ja ostaa t-paitoja, joiden tuotolla tuetaan sarjan muiden jaksojen jälkikäsittelyä.

Aiheesta aiemmin:

Dystopia-tv-sarja "Viimeinen moottoripyörä maailmassa": kun robottiautot tekevät moottoripyöristä lainsuojattomia

Elokuva-arvio: Moottoripyöräilyn Zeniä ja baarien veljeyttä etsimässä - Best bar in America

Elämää suurempi elokuva: ihmisen parhaat kaverit sivuvaunuissa