Langenin sydän, 250 cc kaksitahtimoottori.

Langen Motorcycles yrittää tehdä mahdottomasta mahdollisen eli elvyttää henkiin kaksitahtimoottoristen moottoripyörien tradition, joka kuoli jo aikaa sitten. 

Pyörä on kaunis maukkaasti kaartuvinen trellisrunkoineen ja erikoisine keinuhaarukkoineen, sisärenkaattomine pinnavanteineen, hiilikuitutankkeineen sekä 24 karaatin kullalla päällystettyine yksityiskohtineen. Itse asiassa se on erittäin tyylikkäästi ja näkemyksellisesti muotoiltu.

Langen on sutjakka takaapäinkin.

Kyseessä on vain 112 kiloa painava pyörä, jossa on 250 kuutiosenttimetrin kaksisylinterinen ja kaksitahtinen V-moottori ja tehoa 80 hevosvoimaa sekä vääntöä 45 Nm / 11 700 rpm. Huippunopeutta luvataan yli 225 km/h!

Moottorin sylinterikulma on 90 astetta ja siinä on patentoitu sähköinen polttoaineen syöttö ja kaksitahtiöljyruiskuvoitelu.

Langen

Langenin lehtikullalla silattuja osia.

Pyörässä on Öhlinsin 43 mm "oikein päin oleva" ja täysin säädettävä etuhaarukka, kaksi K-Techin vaimenninta takana, HEL'in jarrukaliiperit ja irrotettava 6-vaihteinen vaihteisto.

Renkaat ovat Dunlopin Classic TT100 GP Radialit. Edessä koko on 120/70-17” ja takana 150/60-17”.

Hiilikuituosat, käsityö ja 24 karaatin kultaus varmistavat, että tästä ei tule aivan joka pojan pyörää, sillä hinnat alkavat 33 500 eurosta Englannissa.

Lähde: Langen Motorcycles

Langen café racer.