Hallitseva Cup-mestari Matteo Ferrari (Trentino Gresini MotoE) on varmasti yksi vahvimmista kisaajista, ja hänen itseluottamuksensa korkealla,mutta muitakin vaihtoehtoja on. 

Eric Granado (Avintia Esponsorama Racing), sijoittui kaudella 2019 kolmanneksi, ja on varmasti varteenotettava mestaruuden tavoittelija. Entinen Moto2-luokan Euroopan mestari paransi ajoaan kauden loppua kohti, ja päätti vuoden kaksoisvoitolla.

Muilla vuoden 2019 voittajilla, Mike Di Megliolla (EG 0,0 Marc VDS) ja Niki Tuulella (Avant Ajo MotoE), on myös varmasti sanansa sanottavana. Konsistenssi ja loukkaantumiset jarruttivat heidän menestymistään. Mutta alkamassa on uusi kausi, ja he varmasti haluavat saavuttaa mestaruuden.

Muita mielenkiintoisia seurattavia ovat viime vuonna nopeaksi osoittautunut Xavier Simeon, joka nyt ajaa LCR E-Teamissa Niccolo Canepan parina, sekä Alex De Angelis (Octo Pramac MotoE), Mattia Casadei (Ongetta SIC58 Squadra Corse), Maria Herrera (Openbank Aspar Team) sekä Josh Hook (Octo Pramac MotoE). Kaikki he tuovat viime kauden kokemuksensa mukaan tämän vuoden taistoon.

Lisäksi luvassa on uusia kasvoja: Moto2 kisavoittajat Dominique Aegerter (Dynavolt Intact GP) ja Jordi Torres (Pons Racing 40) siirtyivät MotoE -luokkaan täksi kaudeksi. Samoin Moto3 veteraani Jakub Kornfeil.

Mukana on myös muita mielenkiintoisia nimiä, jotka ovat tuttuja Moto2-luokasta, joten sarjasta tullee varsin mielenkiintoinen.

Kisat käydään Jerezissä 17. - 19. heinäkuuta. Testipäivä on tänään keskiviikkona.