Jokamiesluokkaan talli lähtee jopa neljän kuljettajan voimin. Heistä yksi on Olli Konttinen (#6), joka ajoi Kemorassa ensimmäiset kilpailulähtönsä sijoittuen siellä hienosti toiseksi kummassakin lähdössä. Ollin tähtäin Alastarossa onkin vaatimattomasti kirkastaa hopeapokaali kultaiseksi ja tuoda Jokamiesluokassa 600-kuutioisille ansaittua mainetta ja kunniaa.

Ollin lisäksi TPR:sta Jokamiesluokkaan osallistuu viime syksynä rata-ajon aloittanut, vasta 14-vuotias tulevaisuuden lupaus Joona Seppä (#77). Joona kävi tallin mukana talven aikana treenaamassa Espanjassa 390-kuutioisella KTM:llä ja siirtyi heti keväällä 600-kuutioisten pariin. Joonan kehitys on ollut todella huimaa ja vauhti nykyään sitä tasoa, että Joonan voidaan olettaa pistävän luokassaan tiukasti kampoihin vanhoille konkareille.

Kolmantena jokamiesluokan kisaajana tallista ajaa niin ikään kisakautensa Alastarossa aloittava 16-vuotias Hiski Rönkkönen (#76).

"Kilpailukauden aloittaminen jännittää, mutta koska ratakierroksia tällä kaudella on jo mukavasti niin lähden kisaan luottavaisin mielin. Tavoitteena olisi parantaa viimevuotista sijoitusta ja päästä porukan keskivaiheille.", kommentoi Hiski.

Riku Turunen. Kiuva Track Punk Racing.

Riku Turunen. Kiuva Track Punk Racing.

Neljäs Jokamiesluokan kuljettaja on viime kesänä harrastuksen ja kisaamisen aloittanut Riku Turunen (#666). Riku summaa omia tavoitteitaan Alastaron kilpailun suhteen seuraavasti:

“Tietty ykköstavoitteena on joka kisassa ollut itsellä olla olematta viimeinen, mutta nyt kun Kemorasta irtosi uran ensimmäiset sarjapisteet, on tavoitteetkin pitänyt pistää uusiksi. Vakaa aikomus on siis jatkaa nyt sarjapisteiden kerryttämistä ja piiskata Aurinko-Kawalla omat ennätykset uusiksi.”

Mika Viiperi. Kuva Track Punk Racing.

Mika Viiperi. Kuva Track Punk Racing.

Vanhoista konkareista Superstock 600 -luokassa edustaa täksi kaudeksi TPR:ään siirtynyt Miika Viiperi (#5). Miikan alkukausi on mennyt teknisten murheiden parissa painiessa, jonka vuoksi Miika ajoi Kemoran osakilpailun lainapyörällä. Nyt Miikan oma Yamaha on kuitenkin saatu taas laulamaan kovaa ja korkealta, joten mies on valmiina iskemään isoa kiilaa Superstockissa itsensä ja häntäpään väliin.

Linkit: https://www.trackpunkracing.com/ ja https://www.facebook.com/trackpunkracing

Olli Konttisen kisavideo: https://www.youtube.com/watch?v=xKJVxR4zilM

Track Punk Racingin kuljettajat kuvakollaasissa. Kuva: Track Punk Racing.

Track Punk Racingin kuljettajat kuvakollaasissa. Kuva: Track Punk Racing.