”Viikonloppu oli vaikea, sillä meillä oli todella kuuman sään vuoksi murheita tekniikan ja pidon kanssa. Lämpötila oli yli 40 astetta ja moottorit olivat todella kovilla, niin kuin kuskitkin,” harmittelee Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio.

Kallio Racingin espanjalainen kuljettaja Isaac Viñales starttasi kilpailuihin viidennestä lähtöruudusta. Lauantain kilpailun hän joutui keskeyttämään moottorin ylikuumenemisesta johtuen, mutta sunnuntaina hän taisteli parhaillaan sijalla viisi. Lopulta hän joutui kuitenkin taipumaan De Rosalle ja Perolarille, sijoittuen sunnuntain kilpailussa seitsemänneksi.

Isaac Vinales.

Isaac Viñales:

”Viikonloppu oli vaikea ja meillä oli monia ongelmia. Ensimmäisessä kisassa hajosi moottori, ja toisessa kisassa en onnistunut saamaan hyvää ajorytmiä.”

Virolainen Hannes Soomer oli aika-ajojen 11. nopein kuljettaja ja hän onnistui ajamaan molemmissa kisoissa hienosti pisteille, ollen lauantaina kymmenes ja sunnuntaina yhdeksäs. Sunnuntain 9. sija tuli kovan taistelun päätteeksi, sillä kilpakumppani Odendaal oli lopulta vain 2 tuhannesosaa nopeampi.

Hannes Soomer.

Hannes Soomer:

”Viikonloppu oli aika vaikea. Aloitimme perjantaina hyvin, mutta lauantaiaamuna oli ongelmia. On hyvä, että saimme ajettua molemmat kilpailut loppuun saakka ja saimme hieman pisteitä. Nyt meillä on muutama päivä aikaa analysoida tätä ja tehdä joitakin muutoksia, jotta voimme aloittaa puhtaalta pöydältä Portimãossa.”

”Tämä viikonloppu täytyy analysoida tarkasti ja keskittyä vielä paremmin tulevaan kilpailuun Portimãossa. Siellä koko tiimi haluaa tehdä paremman tuloksen,” Vesa Kalliokin toteaa.

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-sarjan seuraavat osakilpailut ajetaan Portugalissa, Portimãon radalla 7. - 9.8.2020.