Alastaron osakilpailussa hyvään vauhtiin Superstock 600 -luokassa äityneet Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen tarjoilivat mainiota kilpa-ajoviihdettä selvittelemällä tiiminsisäistä paremmuuttaan molemmissa kilpailulähdöissä. Samalla Tanskanen tuli ajaneeksi itsensä kertaalleen palkintokorokkeelle.

Kuljettajat hakevat tulevana viikonloppuna jatkoa hyville suorituksilleen kotiradallaan Motoparkissa ajettavasta Circuit Racingin SM-sarjan kolmannesta osakilpailusta. Edellytykset menestykselle ovatkin mainiot, sillä nuorten kuljettajien kehityskäyrä on ollut alkukauden aikana hyvin positiivinen. Motopark asettaa kuitenkin kuljettajat aivan erilaisen haasteen eteen.

– Tavallaan tässä on peräkkäin kaksi SM-sarjan ääripäätä, kun selkeäpiirteiseltä ja sileältä Alastarolta tullaan tekniselle ja pomppuiselle Motoparkin radalle. Se tarjoaa nuorille kuljettajillemme paitsi haasteita, myös hyvän mahdollisuuden oppia – muutos on suuri, mutta siihen on vain sopeuduttava. Teemme parhaamme tukeaksemme Nikoa ja Akselia hyviin suorituksiin viikonlopun aikana, pohti HRP Suzukin tiimipäällikkö Joni Hannula kilpailuviikonlopun alla.

Circuit Racingin SM-sarjan neljäs osakilpailu järjestetään tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla. HRP Suzukin kuljettajat, Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen osallistuvat kilpailun Superstock 600 -luokkaan Suzuki GSX-R 600 -pyörillä. Yleisöllä on pääsy alueelle sunnuntaina 16. elokuuta, jolloin ajetaan Superstock 600- ja Superbike-luokkien aika-ajot ja molemmat kilpailut. Lippuja voi ostaa täältä.

 

Teksti: HRP Suzuki tiedotus

Kuvat: Jake Monacosta