Ensimmäisessä shikaanissa Tuuli ohitti useita kuljettajia ja piti asemansa loppuun asti. Maaliin Tuuli ajoi kolmantena puoli sekuntia voittaja Jordi Torresista jääneenä. Kauden ensimmäinen palkintopallisijoitus tiesi eturivin lähtöpaikkaan sunnuntain kisaan.

"Nyt löytyi sitä omaa ajamista ja uskallusta, ja pystyi vähän puristamaankin tuolla pyörällä", kertoi Tuuli lauantain kisan jälkeen.

Sunnuntain kisassa startti onnistui hienosti ja Tuuli otti kärkipaikan ensimmäisessä kaarteessa. Tuuli, Mike Di Meglio ja Josh Hook kävivät armottoman taistelun voitosta, mutta Tuuli näytti taistelijan luonteensa ja ajoi ruutulipulle ensimmäisenä. Voitto oli Tuulelle historian toinen MotoE-sarjassa ja ensimmäinen tällä kaudella.

"Vihdoin löytyi se luotto omaan ajamiseen ja sitä kautta rentous. Vaikka muutama kuski tulikin alkukierroksilla ohi, niin pystyi vielä kiristämään vauhtia ja ohittamaankin lopussa. Hienoa lopettaa kausi voittoon. Suuret kiitokset tukijoille ja faneille, vaikka ei aina ole helppoa ollutkaan", iloitsi Tuuli taiston tauottua.

 

Teksti ja kuvat: Niki Tuulen tiedotus