Gran Premio Michelin Aragon Grand Prix'ssä Sam Lowes (EG 0,0 Marc VDS) nappasi lopulta ensimmäisen ja Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) toisen sijan. Sky Racing Team VR46:n tiimikaverit Luca Marini ja Marco Bezzecchi ajoivat molemmat ulos.

Tämän seurauksena Bastianini, joka ohitti kisassa Jorge Martinin (Red Bull KTM Ajo) ja nousi toiseksi viimeisellä kierroksella, otti johtoaseman maailmanmestaruuspisteissä. Lowes keräsi kisasta 25 pistettä, ja nousi sarjassa kakkoseksi.

Kolmanneksi kisassa päätyi Jorge Martin ja neljänneksi Petronas Sprinta Racingin Jake Dixon. Viidenneksi ajoi ONEXOX TKKR SAG Teamin Remy Gardner ja kuudenneksi Marcos Ramirez (Tennor American Racing. Seitsemäntenä maaliin tuli Hector Garzo (FlexBox HP 40) ja kahdeksanneksi Joe Roberts (Tennor American Racing).

Tetsuta Nagashima (Red Bull KTM Ajo) ja Simone Corsi (MV Agusta Forward Racing) täydensivät kärkikymmenikön.

Viikon kuluttua on vuorossa Gran Premio Liqui Moly de Teruel.

Moto2 podium vasemmalta: Bastianini, Lowes ja Martin.

Moto2 podium

1 Sam Lowes - EG 0,0 Marc VDS - Kalex 39:33.202

2 Enea Bastianini - Italtrans Racing Team - Kalex +4.195

3 Jorge Martin - Red Bull KTM Ajo - Kalex +4.430

Sam Lowes:

"Bezzecchin kolari oli harmi, kun se sattui niin lähellä kisan loppua, Diggian osalta harmitti myös. Olen pahoillani heidän puolestaan, he olivat vahvempia kuin minä parissa kohtaa radalla. Asia, jonka eteen voin työskennellä ennen ensi viikonlopun kisaa. Mutta olin mukana, painostin ja pystyin hyötymään heidän virheistään ja ottamaan mies miestä vastaan voittoja, joka sopii minulle. Ne olivat ensimmäiset laatuaan Moto2:ssa, joten olen tosi onnellinen."