Jaume Masia (Leopard Racing) onnistui hienosti MotorLand Aragonissa, ja voitti kauden ensimmäisen kisansa. Samalla hänestä tuli Hondan sadas eri Grand Prix -kisan voittaja. Suoritus oli hieno, sillä mies lähti ruudusta 17. Hän myös voitti Darryn Binderin (CIP - Green Power) alle kymmenyksellä ja paalulta lähteneen ja kolmanneksi ajaneen ja siten ensimmäiselle podiumpaikalleen yltäneen Raul Fernandezin (Red Bull KTM Ajo).

Romano Fenati (Sterilgarda Max Racing Team) oli kisassa lopulta neljäs ja John McPhee (Petronas Sprinta Racing) viides. Kuudentena maaliin saapui Jeremy Alcoba (Kömmerling Gresini Moto3).

Albert Arenas (Solunion Aspar Team Moto3), joka otti kärkipaikan lähdössä päätyi lopulta seitsemänneksi, mutta hän oli sikäli kisan suuri voittaja, että kasvatti johtoaan kokonaispisteissä.

Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) päätyi kahdeksanneksi, Celestino Vietti (Sky Racing Team VR46) yhdeksänneksi ja Dennis Foggia (Leopard Racing) kymmenenneksi.

Moto3 podium vasemmalta: Binder, Masia ja Fernandez.

Moto3 podium vasemmalta: Binder, Masia ja Fernandez.

Moto3 podium

1 Jaume Masia - Leopard Racing - Honda 37:45.009

2 Darryn Binder - CIP - Green Power - KTM +0.091

3 Raul Fernandez - Red Bull KTM Ajo - KTM +0.196

Jaume Masia:

"En varmastikaan odottanut tällaista rytmiä. Mutta ajattelin, etten menetä luottamustani pyörään, tiimi teki paljon töitä, mutta koko viikonlopun taistelimme säätöjen kanssa toisin kuin Le Mansissa. En tiedä, miten saavuin ryhmään, kun Raul pisti pökköä pesään, hän oli todella vahva. Mutta lopulta saavuimme ryhmään, ehkä me puskimme takaapäin liikaa, mutta lopulta pystyin suoralla ohittamaan Raulin."