Toinen malleista on Leatherman Tread Tempo. Siinä yhdistyvät 30 työkalua ja Sveitsissä valmistettu kello. Tempolla suoriudut pienistä korjausoperaatioista ja mallin etuna on tietenkin työkalun kulkeminen mukana kätevästi ranteessa, jopa lennoilla, kerrotaan maahantuojan tiedotteessa.

Tosin viime mainitun asian taitaisimme jättää testaamatta. Voisi hieman harmittaa, jos ranneke jäisikin kentälle.

Leatherman Tread LT, musta.

Leatherman Tread LT on puolestaan perinteistä Tread -ranneketta kapeampi monitoimiranneke. Se on valmistettu 17-4 ruostumattomasta teräksestä ja se sisältää 29 erilaista ominaisuutta joilla hoituvat pienet korjausoperaatiot kotona ja reissussa.

Molemmat rannekkeet on valmistettu korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Ranneketyökalujen jokainen linkki sisältää 2–3 työkalua eli yhteensä 29 työkalua. Valikoimaa on kiintoavaimista ruuvimeisseleihin ja jopa matkapuhelimen SIM-kortin poistotyökaluun. Lisäksi käyttäjä voi poistaa tai lisätä linkkejä sekä vaihtaa eri linkkien paikkaa omien mieltymyksiensä ja käyttötarpeidensa mukaan.

Työkalu käytössä.

Rannekkeilla on 25 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu sekä huoltopalvelu Suomessa. Leatherman Tread Tempon kello-osalla on 2 vuoden takuu, rannekkeen muilla osilla takuu on 25 vuotta.

Tekniset tiedot

Tread Tempo, musta

Leatherman Tread Tempo: paino 272 g, leveys 3,05 cm, kellon halkaisija 46 mm, kellon lasi safiirilasia. Työkaluja: 30, värit: kiillotettu ruostumaton teräs ja musta.

Leatherman Tread LT: paino 156 g, leveys 1,8 cm. Työkaluja: 29, värit: kiillotettu ruostumaton teräs ja musta.

Tread LT

Suositushinnat:

Tread Tempo, teräs 499,00 ja Tread Tempo Black 499,00

Tread LT, teräs 229,00 ja Tread LT Black 229,00.

Myynti: Scandinavian Outdoor Storen myymälät sekä Leatherman-tuotteita myyvät kello- ja kultasepän liikkeet.

Aiheesta aiemmin: Tämä miehekäs rannekoru onkin setti erilaisia oikeita työkaluja

Tread Tempo sisäkäytössä.