Kahvia on aina tarjolla.

Kahvia on aina tarjolla.

Tatun Tarvikkeen omistaa Mika Häkkinen (ei se Formula 1-kuljettaja). Vuonna 1978 perustettu perheyritys aloitti toimintansa autotarvike- ja varaosaliikkeenä, josta toiminta laajeni moottorikelkkailuun ja veneilyyn.

Moottoripyöräkauppa käynnistyi vuonna 1983. Tatun Tarvike toimii valtuutettuna Yamaha merkkiliikkeenä.

- Myymme erittäin paljon moottorikelkkoja, toimitamme niitä ympäri Suomea. Moottoripyöräasiakkaat tulevat Meri-Lapista ja toki Keski-Suomestakin. Huoltoasiakkaista puolet tulee Ruotsin puolelta. Sinne myydään niin moottorikelkkoja- kuin pyöriäkin, kertoo Mika Häkkinen.

Tatun Tarvikkeen henkilökuntaa.

Tatun Tarvikkeen henkilökuntaa.

- Meillä on työnjohtajana Richard Pipping, hän on ruotsalainen ja hallitsee molemmat kielet täydellisesti. Varmaan siksikin meillä on ruotsalaisia asiakkaita niin paljon.

Jos prätkäilet Pohjois-Suomessa, niin Tatun Tarvike on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Kahvinurkkauksesta löytyy aina tuoretta kahvia ja mainitsemisen arvoista on myös se, että heillä on esillä koko Rukan ajovarustemallisto.

Tatun Tarvike on avoinna: Ma-pe 9-17:30, la 10-14 ja huolto ma-pe 9-17:30.

Tarjolla liikkeessa on mm. koko Rukan tuotevalikoima.

Tarjolla liikkeessa on mm. koko Rukan tuotevalikoima.

Uusi juttusarja:

Motouutiset aloittaa uuden juttusarjan, jossa tutustutaan moottoripyöräliikkeisiin ympäri Suomea. Jos haluat, että piipahdamme paikan päällä, niin vinkkaa ihmeessä. Osoite on toimitus@motouutiset.fi.