– Korona on viimeisen vuoden aikana vaikuttanut meidänkin toimintaamme valitettavasti, mutta nyt pystymme järjestämään Suvirallin 24.-27.06, joka on järjestyksessään 10. Paikka on sama, Aittoniementie 220, Vaala. Suviralli on rock-henkinen kokoontumisajo kaikille motoristeille. Perinteinen juhannusralli, kertoi Teppo Tuovila.

– Juhannusrallin lisäksi Vaalan Säräisniemessä järjestetään 2.-4.7 Itäpyörä ja vanhat rätkät -tapahtuma, eli Itäpyörien ja vanhojen prätkien kokoontumisajo ja rompetori. 9.-11.7 järjestetään Oulujärven hyväntekeväisyys -ralli, joka on kaikille avoin hyväntekeväisyys/kokoontumisajo, joka lipputulot / keräysvarat lahjoitetaan Vaalan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen sekä OYS:sin lasten klinikan syöpäosastolle. Elokuussa 6.-8.8 järjestetään vielä Elorieha, joka myös on kaikille avoin kokoontumsiajo. Järjestäjänä näissä kaikissa on Vaala MP.

Suviranta on muuten auki pe-la sekä sopimuksen mukaan. Tarjoamme upeat puitteet kokous-, kokoontumis- ja juhlien pitopaikaksi, muistutti Tuovila.

Aiheesta aiemmin:

Suviralli villitsee motoristeja Vaalassa Juhannuksena

Vaalan Suviranta toivottaa motoristit tervetulleiksi

Suviralli järjestettiin neljännen kerran Vaalan Säräisniemessä