Rakennetut pyörät olivat myös näytillä Biarritzin Wheels and Waves -festivaaleilla heinäkuussa. Tittelistä kisasi kustomoijia Italiasta, Englannista, Portugalista, Espanjasta ja Ranskasta.

Tänään Honda tiedotti, että Sardiniassa toimivan Motocicli Audacin kustomoima CMX500 Rebel nimeltään "Maanboard" on kruunattu kilpailun voittajaksi.

Nicola Manca, Motocicli Audacin johtaja ja mies Maanboardin takana.

Nicola Manca, Motocicli Audacin johtaja ja mies Maanboardin takana.

Yli 8000 eri äänestäjää ilmaisi mielipiteensä parhaista kustomoiduista Honda Rebeleistä kisan sivustolla. Ehdolla oli kymmenen eri kustomointia CMX500- ja CMX1100 Rebel -malleista. Kolmen kärki sai ääniä seuraavasti, kun jokaisesta pyörästä annettiin joko "pidän" tai "en pidä" -ääni: 5175, 4823 ja 4335 ääntä.

Voittanut rakentaja Motocicli Audaci sai inspiraation kustomintiinsa 1930-luvun hiekkakisaraasereista. Etuteleskooppi korvattiin Girder-etupäällä, lisäksi pyörään asennettiin 19 tuuman pinnavanteet ja täysteräksinen pakoputkisto varustettuna SC-Projectin äänenvaimentimella. Uniikki sininen ja lehtikultainen maalauskäsittely muotoilun yksityiskohtineen kruunasi pyörän.

Toiseksi tuli 5Four Honda Rebel Street.

Toiseksi tuli 5Four Honda Rebel Street.

Kakkosena oli brittirakentaja Guy Willisonin ‘5Four Honda Rebel Street’. Pyörä oli hänelle jo kolmas Honda-kustomointi, edelliset olivat CB1100RS ja CB1000R. Willisonin ‘Rebel Street’ keräsi äänestäjien huomion Pro Kustomin työstämällä huikealla lasitetulla norsunluun ja candynpunaisella maalipinnallaan. Lisäsävyä antoivat pinnavanteet, kisaperäosa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu etunumerokilpi.

Portugalilainen jälleenmyyjä, Honda Garonda, nappasi kolmannen sijan kullan ja valkoisen väriselllä Rebelillään, Lucy nimeltään. Se on saanut vaikutteensa 60-luvun lopun ja 70-luvun alun CB175-mallista.

Ja kolmanneksi kipusi Lucy.

Ja kolmanneksi kipusi Lucy.

Kaikki kolme podiumpyörää perustuivat Honda CMX500 Rebeliin. Se on ollut erittäin suosittu Euroopassa vuonna 2017 tapahtuneen ensiesittelynsä jälkeen. Se oli myydyin custom-moottoripyörä 2021 ja on kärjessä myös 2022 tilastoissa ainakin tähän päivään asti.

Mikäli haluat käydä ihailemassa kaikkia kymmentä eri kustomointia, pääset katsomaan niitä täällä

Aiheesta aiemmin:

Honda julkaisi voittajan: tässä Euroopan hienoiten kustomoitu CB650R