Motorcyclistonline on saanut käsiinsä piirroksia, joissa on neljä huippusalaista uuden Victory-mallin suunnitelmaa. Mikä merkittävintä, kaikissa on nestejäähdytteiset V-2-moottorit. Koska Polaris-konsernissa Indian on ottanut hartioilleen roolin kilpailla klassisen kruiserin asemasta Harley-Davidsonin kanssa, Victorylla on nyt vapaammat kädet rakentaa omaa brändiään modernien kaksisylinteristen tehokkaiden V2-moottorien valmistajana.

Näin Victory asemoituu enemmän Ducatin matkasporttien kuin Harley-Davidsonin maantieristeilijöitten kilpailijaksi. Sinänsä tämä on loogista. Kun samassa emoyhtiössä on kaksi hyvin lähellä toisiaan olevaa brändiä kuten Victory ja Indian, on järkevää, että kumpikin löytää oman lokeronsa markkinoilta.

Victoryn varatoimitusjohtaja Steve Menneto kertoi vuonna 2013, että Victory keskittyy tulevaisuudessa 'fokusoitumaan suorituskykyyn ja innovointiin brändin ydinarvoina'. Motorcyclistin haltuunsa saamat piirrokset vahvistavat kehityssuuntaa. Kolmessa niistä on käytetty tämän jutun otsikkokuvassa nähtävän Victory Judgen vanteita ja runkoa, mutta nestejäähdytteisellä V2:lla vahvistettuna.

Moottorin tilavuudesta ei ole tietoa, mutta Polaris kertonee varmaan pian asiaan liittyvistä yksityiskohdista. Menneto kertoi niinikään viime vuonna, että 'Victoryn on aika saada uusi voimalinja'.