Keräys jatkuu elokuun 12. päivään asti, jolloin arvonta suoritetaan. Voittaja pääsee vastaanottamaan palkintonsa suoraan Nicolta Monacossa. Voittoon kuuluvat myös matka ja hotelli voittajalle ja yhdelle vieraalle sekä pyörän rahtauskulut voittajan kotiin. Luovutuspäivä sovitaan voittajan ja Rosbergin välillä.

Minimilahjoitus keräykseen on viisi euroa. 

Nico Rosbergin Energica Ecossa on mm. mattamusta maailipinta Rosbergin F1-kypärän mukaan, hiilikuitukate, punaisin neulein varustettu istuin sekä Rosbergin logo pyörän kyljessä.

Nestwärme tukee perheitä, joilla on vammautuneita tai vakavasti sairaita lapsia, jotka ovat kotihoidossa. Koronavirusepidemia on tehnyt elämän vielä vaikeammaksi näille perheille, ja Nestwärme työskentelee saadakseen edes osan näistä paineista poistettua.

"Hankkeen tavoitteena on hankkia vanhemmille tärkeää hoitajakokemusta niin käytännöllisesti ja realistisesti kuin mahdollista", Nestwärmen edustaja kertoo. "Siten he voivat täyttää intensiivihoidon vaatimukset kotona luotettavammin ja itsenäisesti. Koronaviruksen myötä lasten hoitokustannukset ovat kasvaneet valtavasti, koska hoitajat joutuvat pukeutumaan hengityssuojaimiin, pukuihin ja suojavarusteisiin. Ilman lahjoituksia tämä vaikuttaisi valtavasti kotihoidossa olevien lasten hoitoon. Lahjoitukset mahdollistavat sen, että näinäkin aikoina vakavasti sairaat tai vammautuneet lapset voivat pysyä kotona perheittensä luona ja saada oikeaa hoitoa sen sijaan, että heidät vietäisiin sairaalaan tai johonkin erikoistuneeseen laitokseen."

Italian Punaisen Ristin "Time of Kindness" -ohjelma puolestaan auttaa perheitä, jotka ovat joutuneet kärsimään taloudellisesti koronaviruksesta. Se on aiheuttanut maassa huomattavaa taloudellista sekasortoa. Irtisanomisten yms. myötä perheiden taloudet ovat kovalla koetuksella.

Lahoitukset annetaan perheille ostomääräyksinä, joita voidaan käyttää ruuan tai lääkkeiden hankintaan.

Kaikki arvontaan lahjoitetut varat käytetään sataprosenttisesti avustustoimintaan, ja käytännön kulut plus pyörän Nico Rosberg maksaa omasta pussistaan.

Lahjoitusarvonnan järjestää Viprize, jonka sivulle lahjoittamaan pääset tästä. Nico Rosbergin virallinen sivusto löytyy puolestaan täältä.