Nimitys on siten edennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan. Dell tiedotti viime syyskuussa, että Magnus Miemois  aloittaisi Duell Oyj:n COO:na ja varatoimitusjohtajana viimeistään 1. tammikuuta 2024. Suunnitelman kuului Miemois'n siirtyminen Duellin toimitusjohtajaksi tämän vuoden mittaan.

Toimitusjohtajan pestiin ryhtymiselle on nyt annettu aikataulu, Miemois aloittaa Duellin CEO:na kesäkuun ensimmäisenä päivänä.

Miemois siirtyi Duellille Lamor Corporation:sta, jossa hänellä oli vastuullaan Eurasian liiketoiminta sekä globaalisti myynnin kehittäminen. Ennen Lamoria Magnus työskenteli Wärtsilässä useissa erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä.

Duell kertoi Miemoisin nimityksen olevan tärkeä askel Duellin kasvustrategian toteuttamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Duell Oyj on vuonna 1983 perustettu mustasaarelainen maahantuonti- ja tukkuyhtiö. Se maahantuo, valmistaa ja myy tuotteita laajan jakeluverkoston kautta Euroopassa kattaen noin 8 500 jälleenmyyjää. Duellin tuotevalikoimaan kuuluu noin 150 000 tuotetta yli 550 brändiltä. Valikoima kattaa varaosat ja tarvikkeet moottoripyöräilyyn, pyöräilyyn, mönkijöihin/UTV:ihin, mopoihin ja skoottereihin, moottorikelkkailuun sekä veneilyyn. Yhtiön logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa. Duellin liikevaihto vuonna 2023 oli 119 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 200 henkilöä.

Aiheesta aiemmin:

PERJANTAI 29.9.2023 09:00

MP-alan maahantuonti- ja tukkuyhtiö Duell uusimassa toimitusjohtajaa – Miemois sisään COO- ja varaTJ-titteleiden kautta