Kilpisjärven Retkeilykeskus tiedottaa Facebook-sivullaan seuraavaa:

"Hei kaikki, jotka olette Kilpisjärvellä perjantaina 6. elokuuta! Oletko jo tietoinen, että Valtatie 21 on suljettuna osan päivästä alueella järjestettävän Arctic Race of Norway-pyöräilytapahtuman vuoksi? Tie on suljettu etelästä alkaen hieman ennen K-Market Kilpishallia aina Norjan rajalle.

Sulkuajat Kilpisjärveltä Norjaan (ajat Suomen aikaa):

Klo 12:00 – 20:00 yli 3,5 tonnia painavat ajoneuvot sekä esim. auto ja peräkärry / asuntovaunu yhdistelmä

Klo 14:00 – 20:00 henkilöautot

Kilpisjärvellä sisäisesti on pyörätietä hyödyntäen mahdollista liikkua henkilöautoilla klo 15 asti ja sen jälkeen sulku on voimassa myös sisäisessä liikenteessä maksimissaan klo 20 asti. Myös Norjan puolella teitä suljetaan kilpailun aikana. Kilpailun maalialue sijaitsee Kilpisjärven Nesteen ja Kilpishallin alueella.

Sulku tarkoittaa sitä, ettei Kilpisjärven Retkeilykeskukseen pääse autolla liikuttaessa ruokailemaan, eikä majoittumaan klo 14 – 20 välisenä aikana, meille johtavan tien ollessa suljettuna. Leirintäalueen asiakkaat, jotka liikkuvat asuntovaunuyhdistelmällä- huomioikaa vielä pidempi sulkuaika.

Myös Saanan huiputussuunnitelmat täytyy sovittaa tiesulun ulkopuolisille ajoille, reittien lähtöpisteiden ollessa suljetulla tieosuudella.

Pahoittelemme kisan aiheuttamista liikennemuutoksista koituvaa vaivaa.

Arctic Race kisailijoita voi kannustaa kaikkialla reitin varrella, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa kisahumua!"