Kytönen Motorsportin suomalaiskaksikko Peetu ja Pyry Juupaluoma ajoivat tänään vastaavat sijoitukset kilpailussa eli vanhempi veljeksistä Peetu oli Junior E2-luokassa kahdeksas ja nuorempi Pyry U21-luokassa viides. Kilpailua oli tarkoitus ajaa kolmen erikoiskokeen kierroksia kolme kappaletta, mutta paikalliset poliisit keskeyttivät kilpailun ennen viimeistä kierrosta, kun erikoiskokeille oli vastoin koronarajoituksia kerääntynyt yleisöä.

– Vaihteleva päivä tänään. Enduro- ja crossitesti kulkivat hyvin, mutta extremellä jäin paljon molemmilla kierroksilla. En ole tyytyväinen päivään. Huolto pelasi hienosti, iso kiitos tiimille sekä huollolle, Pyry Juupaluoma kertoi.

– Päivä meni ihan hyvin ajollisesti, mutta kello ei oikein tykännyt. Oli kuitenkin paljon parempi kuin eilinen ja ei ollut mitään ylimäärästä ohjelmaakaan. Kiitos tiimille ja huoltojoukoille, olivat Peetu Juupaluoman tunnelmat kilpailun jälkeen.

Joukkuekilpailussa Suomen joukkue Peetu Juupaluoma, Pyry Juupaluoma ja Eetu Puhakainen sijoittuivat toiseksi. Seuraavaksi EM-pisteistä taistellaan elokuun alussa Tsekeissä.

Teksti ja kuva: Kytönen Motorsport tiedotus