Silve Racing -tiimin kanssa jo pidempään toiminut Jere Haavisto on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen ja kertoo sen kasvattavan motivaatiota harjoitteluun entisestään. Haavisto nostaa esille myös aiempien vuosien opit ja huomatut heikkoudet, sillä tutun porukan kanssa myös niitä on helppo kehittää.

Jere Haavisto, Silve Racing, MX1:

"Tiimin kanssa on ollut todella mukava tehdä töitä ja meillä on hyvä ammattimainen porukka kasassa. Tämä takaa minulle kaikki tarvitsemani elementit ja samalla osoitus toiminnan pitkäjänteisyydestä motivoi minua harjoittelemaan aikaisempia vuosia sitoutuneemmin. Olen ajanut KTM:llä aikaisemminkin urallani, ja tiedän sen olevan hyvä. Tämä tunne vahvistui syksyllä, kun testasimme 2022 KTM 450 SX-F -pyörää. Keväällä ohjelmassa on valmistava ajoharjoitteluleiri, jonka jälkeen on tarkoitus ajaa Latvian EMXOPEN-kilpailu. Pääasiassa keskityn SM-Motocrossiin, mutta tulen ajamaan mahdollisimman paljon muitakin kilpailuja vuoden aikana."

MX1-luokan toinen kuljettaja Teemu Makkonen puolestaan siirtyy uuden pyörämerkin pariin ja korostaa pitkäjänteisen yhteistyön tärkeyttä iloitessaan yhteistyön Silve Racingin kanssa jatkuvan.

Teemu Makkonen, Silve Racing, MX1:

"Tavoitteenani on kehittyä kuljettajana entisestään ja aikaisemmat kolme vuotta olen kyennyt parantamaan otteitani jatkuvasti. Tutun tiimin kanssa työskentely tukee tätä tavoitetta ja sitouttaa. Olen harjoitellut monipuolisesti ja laadukkaasti aiempinakin vuosina, mutta ensi kaudella tarkoitus on ajaa vielä tasaisemmin TOP 5 -sijoituksia. Syksyn testit sujuivat osaltani hyvin ja olin yllättynyt, miten vaivattomasti KTM istui käteeni. Pääsarjani on SM-Motocrossin MX1-luokka, mutta pyrin ajamaan myös kaikki MX-Liigan kilpailut."

Silve Racingin toiminnan laajentuessa MX2-luokkaan, on mukana myös uusia kuljettajia. Tiimin arvot ja ammattimainen toiminta vakuuttivat Eliel Lehtisen ja Joona Kukkosen, jotka molemmat odottavat innolla uutta kautta ja korostavat laadukkaan ja tavoitteellisen tekemisen tärkeyttä.

Eliel Lehtinen, Silve Racing, MX2:

"Fiilikset ovat todella hyvät! Olen tehnyt kovasti töitä motocrossin eteen viimeiset vuodet ja tavoitteenani on kehittyä niin, että pystyn tulevina vuosina menestymään myös kansainvälisellä tasolla. Tulemme keskittymään uuden tiimini ja valmentajani kanssa laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen työhön, joka varmasti vie kohti tavoitettani. Tätä tukee myös keväälle suunniteltu Belgian ajoleiri. Päätavoitteeni on SM-Motocrossin MX2-luokassa, mutta sen lisäksi pyrin ajamaan satunnaisia EMX250-kipailuja ja MX-Liigaa mahdollisuuksien mukaan."

Joona Kukkonen, Silve Racing, MX2:

"Olen todella innoissani tulevasta kaudesta ja uudesta, ammattimaisesta tiimistä, joka mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun. Olen viimeisen vuoden ajan treenannut aiempaa suunnitelmallisemmin ja uusi tiimi on kasvattanut motivaatiotani entisestään. Siirryn tulevalle kaudelle uuteen luokkaan uudella pyörällä, joten tasaisuus kilpailuissa tulee olemaan päätavoitteeni ja myöhemmin tietysti pyrin nousemaan luokan kärkeen. Olen jo saanut hyvin tuntumaa uuteen 2022 KTM 250 SX-F -pyörään ja talven aikana olen pyrkinyt pitämään ajokuntoani yllä lumispoorissa."

Aiheesta aiemmin:

Suomelle paras sijoitus motocrossin MM-maajoukkuekilpailussa yli kymmeneen vuoteen - B-finaalin voitto toi A-finaalipaikan

Motocross: Jere Haavisto Vantaalla SM-päätöksessä kolmas

SM-Motocross, Tampere: Haavisto loistavan taistelun jälkeen kolmanneksi