TT:n oma kanava, TT+ julkistetaan tämän kevään mittaan, ja siellä on nähtävää faneille ympäri vuoden. Tarjolle tulee myös ilmaista sisältöä dokumenttien ja dokumentaaristen sarjojen, haastattelujen ja muun materiaalin myötä. Lisäksi TT+:n kautta pystyy katsomaan menneiden kisojen huippukohtia sekä livetapahtumia kuten esikisaa huhtikuussa 2022 yhtä lailla kuin TT:n omaa E-sports-kisaa.

Kesäkuussa luvassa on kisan keskeytymätön visuaalinen kattaminen livenä ensi kertaa TT-kisojen 115-vuotisen historian aikana. Näkyville tulevat kisojen kaikki toiminta, reaktiot ja näkymät TT+-kisapassin lunastaneille faneille. Kertahinta koko kisaa kohti on 21,99 euroa ja sillä luvassa on yli 40 tuntia TT-kisatapahtumia vuonna 2022 mukaan lukien kisoja edeltävät tapahtumat ja kisanjälkeiset analyysit.

Livelähetysten takana on Mansaaren oma tv-tuotantoyhtiö Greenlight Television. Rata on ympäröity livetoimintakameroilla, mikä mahdollistaa kisan reaaliaikaisen seuraamisen internetin kautta ympäri maailman.

Jennie Gow.

Jennie Gow.

TT-kisojen kilpailujen ja tunnelman maksimaalinen välittäminen katsojille tarkoittaa sitäkin, että taivaalla hyrrää kaksi kuvauskopteria kisojen ajan.

TT:n livelähetyksissä on äänessä kova tiimi, johon kuuluvat vanhat vakioselostajat Matt Roberts ja Amy Williams, uutena kasvona Jennie Gow. Myös BBC:n urheilukirjeenvaihtaja Rick Faragher liittyy selostajakaartiin. Komentaattoreina toimivat Dave Moore ja Andrew Coley sekä asiantuntijoina kaksinkertaiset TT-kisojen voittaja Cameron Donald ja Steve Plater.

Myös TT Radio palaa kisan ajaksi eloon ja hyödyntää osaltaan tv-livelähetyksen mahdollisuuksia.

Lisää tietoa aiheesta TT-ajojen sivustolta: iomttraces.com/follow

Enemmän väyliä seurata Mansaaren kisoja!

Enemmän väyliä seurata Mansaaren kisoja!