Ranskan pilvettömältä taivaalta paahtanut aurinko antoi oman leimansa kilpailulle. Edellisen viikon sateista ei ollut tietoakaan. Ajopuvussa tuli kuuma ja nestetankkauksesta täytyi pitää huolta.

Samuelin ajo vaikutti koko kilpailun ajan harkitulta ja rauhalliselta verrattuna viikon takaiseen suoritukseen Espanjassa. Pieni edellisen kilpailun epävarmuus oli poissa ja jaksosuoritukset tasaisempia. Harmillinen takaisku koettiin lämmittelyssä, kun Samuel putosi pyörän kyydistä ja satutti oikean jalkansa. Kipu vaikeutti ajamista ja kävellen tehtävää ajoreittien suunnittelua. Samuel kuitenkin kaivoi esille taistelutahtonsa, eikä antanut periksi. Lopputuloksena oli jälleen neljästoista sija sekä EM-sarjapisteet.

Samuel keskittyy jaksolla seuraavaan ylitykseen.

Samuel keskittyy jaksolla seuraavaan ylitykseen.

Kisapaikan läheisyydessä majoittunut ajaja käytti välipäivät ennen kilpailua tiiviiseen harjoitteluun. Tuntuma maastoon oli hyvä ja ajo maistui.

"Joo, meni paremmin. Pitää vielä saada lisää varmuutta tekemiseen sekä välttää turhia virheitä", Samuel totesi.

Startti EM-kauden avauksessa on nyt suoritettu. Kotimatkalla Samuelin valmentajaisä ja manageri katselivat videoita ja analysoivat suorituksia. Kauden edetessä kilpailu vielä kovenee ja sitä varten on treenattava tehokkaasti. Samuelin sanoin: "Jatkamme harjoittelua ja tulemme vahvempana takaisin. Kiitos kaikille tukijoille ja matkassa mukana olleille".

EM-sarja jäi tauolle ja jatkuu elokuun alussa, jolloin ajetaan Iso-Britannian Mansaarella ja Skotlannissa. Toukokuussa starttaa kotoinen SM-sarja, jonka alkua Samuel odottaa innolla.

Samuelin mukana kisamatkoille Eurooppaan pääset seuraamalla some-tilejä: IG: _sjracing FB: samuel.jaaskelainen.trial

Samuel ajaa ja commissarie tuomitsee: 0 pistettä.

Samuel ajaa ja commissarie tuomitsee: 0 pistettä.