Ural ilmoitti varsin pian Venäjän hyökättyä Ukrainaan siirtävänsä tuotantonsa Kazakstaniin. Amerikkalaisomistajat eivät olleet mielissään tapahtuneesta. Aiheesta lisää täällä: Ural-moottoripyörien tuotanto siirretään pois Venäjältä pakotteiden vuoksi

Tehtaan siirto Irbitistä Kazakstaniin etenee ja uudet toimitilat alkavat olla tuotantokunnossa:

"Uuden tuotantolaitoksen pystyttäminen on hyvin lähellä valmistumista. Olemme nyt aivan loppuvaiheissa: tuomassa sisään kokoonpanolaitteistoa ja täyttämässä varaston hyllyjä osilla ja komponenteilla.

Siirrämme joitakin vanhoja (uudistettuja) kokoonpanojigejä Irbitissä, kuitenkin suurin osa välineistöstä; käsityökalut, työpenkit, testausasemaat, kompressoreista, laadunvalvontalinja ja monet muut asiat ovat täysin uusia.

Varaosien koelaivaus Kaxakstanista Imwaan Redmondissa on sujunut onnistuneesti. Tehdas on nyt kokoamassa kahta isoa lentokuljetusta täyttääkseen vanhoja tilauksia ja takuuasioita sekä työskentelemässä päästäkseen "normaaliin" tilanteeseen osien ja pyörien toimittamisessa jälleenmyyjilleen.

Ural city Tour vuosimallia 2021.

Ural city Tour vuosimallia 2021.

Otimme viime viikolla vastaan kaksi ensimmäistä tuotanto-osien lähetystä aasialaisilta toimittajiltamme Petropavlovskista. Lisää osia on Kazakstaniin tulossa muilta aasialaisilta toimittajiltamme kuten myös Euroopasta. Olemme saamassa täysin kuntoon koko osien tuontilogistiikkamme.

Mikä tärkeintä, ensimmäinen moottoripyörien kokoonpanosarja on saapunut IZM-Kazakstaniin Irbitistä. Seuraava lähetys tulee ensi viikolla. Irbitiläisten työntekijöiden tiimi on menossa Petropavlovskiin auttamaan ensimmäisten pyörien kokoonpanon kanssa aivan lähipäivien aikana," todetaan yrityksen tiedotteessa. 

Jos kaikki menee hyvin, ensimmäisten pyörien pitäisi lähteä maailmalle uusista toimintatiloista heinäkuun 25. päivän paikkeilla, Ural lupaa. Ne matkaavat Yhdysvaltoihin ja seuraavat tuotantoerät sitten Japaniin, Australiaan ja Eurooppaan.

Aiheesta aiemmin:

Ural-moottoripyörien tuotanto siirretään pois Venäjältä pakotteiden vuoksi

Motouutiset koejaa: Ural city Tour sivuvaunumoottoripyörä oman elämänsä intiaaneille

Motouutiset koeajaa: tästä se alkaa – tuliterän Ural-sivuvaunumoottoripyörän koeajo – miksi testikuskia hymyilyttää?

Mitä yhteistä on Johnny Deppillä ja Ural-moottoripyörällä?

Uusi Ural Geo – cameo-maalipintainen seikkailu- ja offroad-sivuvaunuyhdistelmä

Sari Poromaa ja sivuvaunu-Ural keräävät kiinnostuneita ympärilleen minne menevätkin