GasGas MC-E 3.

GasGas MC-E 3.

Mitoitukseltaan uusi MC-E 3 asettuu GasGasin pienten sähköpyörien ja MC-E 5 minimotocross-mallin väliin. MC-E 3:ssa on tarjolla useita eri tehoalueita ja säädettävä istuinkorkeus takaa hyvän ajoasennon erikokoisille kuljettajille. Uusi MC-E 3 on täysimittainen miniluokan sähköcrossipyörä.

Sähkömoottorin voimanlähteenä on mini-motocross E-pyöriin kehitetty erikoisakku. Yhdellä latauksella akku riittää parin tunnin ajoon. Tämä on yleensä sopiva ajotaukojen väli nuorelle kuljettajalle. Sähkömoottorin erinomaisuuksia ovat välitön vääntö ja käytännössä äänetön sekä päästötön toiminta, eli käytöstä ei synny naapurustoa häiritsevää melua.

GasGas MC-E 3.

GasGas MC-E 3.

Kompakti 3,8 kW sähkömoottori on sijoitettu mahdollisimman alas tukevaan runkoon kevyen ajokäytöksen takaamiseksi. Sähkömoottori on käytännössä täysin huoltovapaa sekä vesi- ja pölytiivis.

Kuusi valinnaista ajo-ohjelmaa varmistaa, että kuljettajan kyvyille sopiva tehoalue on aina löydettävissä. Koska sähkömoottori ei vaadi vaihteistoa tai kytkintä, voi nuori kuljettaja keskittyä täysillä offroad-ajotaitojensa kehittämiseen.

GasGas MC-E 3.

GasGas MC-E 3.

GasGas-tyylin mukaisesti MC-E 3:n perusväri on punainen, jonka siniset korostukset ilmentävät sen sähköistä voimanlähdettä. Muoviosien läpivärjäys varmistaa, että ne kestävät hyvän näköisinä kovaakin menoa ja kohtelua. Kokonaisuuden täydentävät pulverimaalattu punainen runko, laadukas WP:n jousitus, tukevat vanteet ja Maxxis-renkaat.

M-E 3 on kestävä ja luotettava, tulevan kuljettajasukupolven minicross-pyörä.

Uuden GASGAS MC-E 3 saatavuus voi vaihdella markkina-alueesta riippuen. Lisätietoja lähimmältä GASGAS-jälleenmyyjältä.
Lisätietoja täältä.

Aiheesta aiemmin:

GasGas uusilla urilla: kaksi 700-kuutioista katupyörämallia

KTM, Husqvarna ja GasGas kaksinkertaistivat myyntinsä vuoden 2021 ensi puoliskolla

GasGas laajensi mallistoaan vuodelle 2022: kolme uutta motocross-mallia tarjolle

GasGas MC-E 3.

GasGas MC-E 3.