Polaris Industriesin moottoripyörien myynti nousi tämän vuoden ensi neljänneksellä 78,9 miljoonaan dollariin eli 57 miljoonaan euroon viime vuoden 51,8 miljoonasta dollarista tai kotoisammin sanotusta 37,4 miljoonasta eurosta.

Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että Indian-pyörät julkistettiin vasta viime kesän loppupuolella, joten viime vuoden ensi vartin luvuissa niitä ei vielä näkynyt, vaan moottoripyöräpuolen liikevaihto oli kokonaan Victoryn varassa.

Victoryn myynti laski Polariksen ilmoituksen mukaan jonkin verran, joten Indianin merkitys korostuu sitäkin vasten. Indianin liikevaihdon yllätyksellistä suuruutta korostaa myös se, että vasta puolet amerikkalaisista myyjäliikkeistä ehti ottaa pyörän myyntiin ensineljänneksen mittaan. Samaten kansainvälinen myyntiverkosto on vasta laajenemassa.

Polaris uskoo mp-myynnin kasvavan 65-75 prosenttia vuoden 2014 aikana verrattuna vuoteen 2013.

Polariksen koko konsernin tulos vuoden ensimmäisellä neljänneksellä oli 80,9 miljoonaa dollaria eli 1,19 taalaa per osake. Viime vuonna vastaavat luvut olivat 75,5 miljoonaa dollaria ja 1,07 dollaria. Yrityksen koko liikevaihto oli 888 miljoonaa dollaria verrattuna viime vuoden 746 miljoonaan. Kasvua oli siis 19 prosenttia.