Pyörien takana on uriauurtava katutaiteilija nimeltään D*Face ja pyörät myydään tänään Lontoossa. Silloin kolmella onnekkaalla motoristilla tai keräilijällä on mahdollisuus päästä ajamaan Spoiled Bratillä (Hemmoteltu Kakara), First Bornilla (Esikoinen) tai Green Terrorilla (Vihreä Kauhu).

D*Face on urbaanin aikalaistaiteen johtava hahmo ja tunnetaan parhaiten seinämaalauksistaan, jotka juhlistavat hylkiöitä ja tutkistelevat yhteiskuntaa kaupungeissa kaikkialla maailmassa. Sen lisäksi, että hän on Lontoon ensimmäisen katutaiteeseen keskittyneen gallerian "StolenSpacen" omistaja ja kuraattori, hän on myös ollut koko elämänsä motoristi, ja saanut ensikosketuksen moottoripyöriin mennessään kouluun isänsä moottoripyörän kyydissä.

Tänään hänen intohimonsa taiteeseen ja moottoripyöriin kohtaavat kokoelmassa tilaustyönä tehtyjä moottoripyöriä, jotka hän loi Rebels Alliance Storessaan Shoreditchissä. D*Face, joka on henkilökohtaisesti kustomoinut kolmikon, on vaihtanut tavalliset betoniset kankaansa moottoripyöriin ja muuttanut ne aikalaistaiteeksi. Trio on nyt ensi kertaa myynnissä huutokaupassa.

First Born 2012, hinta-arvio 11 800 – 17 750 euroa

First Born.

First Born.

Teos perustuu vuosimallin 1978 Honda CB550:een, ja se on valmistunut 2012. Pyörässä on käsimuotoiltu metallipolttoainesäiliö, käsintikattu nahkaistuin, ja punamustakultainen väritys on ainoa laatuaan.

Spoiled Brat 2014, hinta-arvio 6000 – 8300 euroa

Spoiled Brat.

Spoiled Brat.

Spoiled Brat on vuonna 2014 valmistunut uudelleentulkinta vuosimallin 1978 Yamaha SR500:sta. Pyörässä on käsintehty nahkaistuin ja käsinmaalattu polttoainetankki.

Green Terror 2015, hinta-arvio 3300 – 4100 euroa

Green Terror.

Green Terror.

Kolmas pyörä on Green Terror. Työmatka-ajajan suosikki edellisessä elämässään, tämä pyörä koki uuden elämän 2015. Silloin se riisuttiin täydellisesti, sen metalliosat siloitettiin ja sen osat maalattiin sopimaan alkuperäisen koneen patinaan.

Puhuessaan tekemistään pyöristä, D*Face toteaa, että "ne ovat ajettavia, funktionaalisia veistoksia, samalla ne ovat jyliseviä taideteoksia, sopivia museoon, mutta myös tielle ja radalle".

"Nautin rajalinjojen taivuttamisesta, sen selvittämisestä, mihin asti voin venyttää niitä – se on osa mikä synnytti Rebels Alliancen konseptin. En ole koskaan pitänyt mistään standardinomaisesta, minulle kaiken pitää olla uniikkia – siitä nämä kolme pyörää saivat syntynsä."

Lisätietoja Bonhamsin sivuilta täältä.