Hätäkeskukseen ilmoitettiin hieman puolenyön jälkeen onnettomuudesta, jonka mukaan vanhalla VT5:n liikenteeltä suljetulla tietyömaalla Mikkelissä oli löydetty kaatuneena ja loukkaantuneena moottoripyöräilijä. Paikalle hälytettiin ensihoitoyksiköitä ja poliisi.

Poliisin suorittamassa tutkinnassa on tullut esille, että mikkeliläinen 22 vuotias mies oli ajanut vanhaa VT5 pitkin Juvan suunnasta kohti Visulahtea, jossa kyseinen tie on suljettu etelään päin heijastintolpilla ja valomerkeillä. Tuntemattomasta syystä crossi-moottoripyörällä liikenteessä ollut mies oli ajanut näiden opasteiden kielloista huolimatta valaisemattomalle tietyömaaosuudelle, jossa moottoripyöräilijä oli ajanut päin tiellä ollutta sorakasaa. Törmäyksen seurauksena moottoripyöräilijä oli kaatunut.

Sivulliset löysivät hänet paikan päältä, jossa häntä myös elvytettiin. Elvytyksestä huolimatta moottoripyöräilijä menehtyi.

Paikkatutkinnassa selvisi, että moottoripyörä oli törmännyt suurella nopeudella tietyöalueella olleeseen hiekkakasaan. Törmäyksen seurauksena moottoripyörä ja sen kuljettaja olivat lentäneet useiden kymmenien metrien päähän.

Poliisi epäilee, että alkoholilla on ollut osuutta onnettomuuteen.

Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden tutkintaa ja asiaa tutkitaan myös kuoleman syyntutkintana, jonka takia poliisi ei tiedota asiasta tämän enempää.

 

Edit 5.9. kello 17.55: lisätty tietoa poliisin uuden tiedotteen perusteella.