Uudet ThermoG+-hanskat ovat täydellinen kumppani Rukka-ajopuvulle. Hanskat on varustettu GORE-TEX-kalvolla ja topattu kämmenselästä kevyesti 3M Thinsulate -vanulla, joten käsien voi luottaa pysyvän ajaessa kuivina ja lämpiminä. Hanskoissa käytetty Gore grip -teknologia antaa lisäksi varmemman otteen kahvoista ja paremman ajotuntuman.

GORE-TEX-kalvo tekee hanskoista täysin veden- ja tuulenpitävät sekä hengittävät. Gore grip -teknologia tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että päällinen, kalvo ja vuori on laminoitu toisiinsa, jolloin kerrokset eivät pääse liikkumaan toisiinsa nähden. Ajotuntuma on varmempi, ja pyörää on helpompi hallita.

Hanskat on vuorattu kauttaaltaan fleecellä, ja kämmenselässä on 200 grammaa 3M Thinsulate -vanua, joka antaa mukavasti lisälämpöä. Kämmenpuoli on kestävää nahkaa, ja sekä rystysissä että sormissa on lisäsuojaukset.

Hanskan suulla on sisempi joustava neuleresori, joka pitää kosteuden ja kylmyyden tehokkaasti ulkona. Joustava ranneosa on säädettävissä tarranauhalla. Kätevinä lisäominaisuuksina mainittakoon kosketusnäyttöjen käytön mahdollistavat sormenpäät sekä vasempaan etusormeen integroitu kuminen visiirinpyyhin.

Lisätietoja koko moottoripyörävarustemallistosta löydät Rukan uudesta vuoden 2021 katalogista, joka on nyt saatavilla jälleenmyyjiltä tai digitaalisesti osoitteessa www.rukkamotorsport.com, josta löydät myös lähimmän jälleenmyyjäsi.

 ThermoG+ -ajokäsineiden suositusvähittäishinta on 159,00 €.