Motouutiset.fi on kokonaan netissä ilmestyvä moottoripyöräalan lehti. Se on lukijalle maksuton, luettavissa milloin tahansa, ja sen sisältö päivittyy jatkuvasti. Motouutisia lukevat sekä tosimotoristit että alaa satunnaisesti seuraavat. Siksi se tarjoaa ilmoittajille kiinnostavan ja kasvavan median.  

Motouutisten sisältö kattaa sekä uusien että käytettyjen pyörien koeajot, juttuja eri tavoin moottoripyöräilyä harrastavista ihmisistä, varusteet ja niiden testaamisen, uusimmat alan uutiset, sekä kiinnostavimmat matkajutut ja ajoreitit.

Motouutisten ulkoasu on skaalautuva: se mukautuu eri päätelaitteisiin joustavasti, lukijan huomaamatta. On aivan sama, luetko sivustoa älypuhelimella, tabletilla vai normaalilla tietokoneella. Sivuston sisältö on aina parhaalla mahdollisella tavalla luettavissa kunkin päätelaitteen mukaan. Myös ilmoituksesi skaalautuvat tarvittaessa samalla tavalla.

Motouutiset raportoi ilmoittajilleen mainostenhallintajärjestelmän tuottaman tilastodatan kuukausittain samoin Google Analyticsista välittyvän tiedon.

Ilmoittelu Motouutisissa tuo ulottuvillesi lukijajoukon, jollaista on vaikea muutoin tavoittaa. Motouutisissa toteutettu bannerimainonta tuottaa tuloksia. 

Lisää tietoa tarjouksesta ilmoitusmyjiltämme tästä tai soita myyjillemme:

Erkki Mäki

puh. 040 584 6240 tai erkki.maki@motouutiset.fi

Eija Kyllönen

puh. 040 539 3820 tai eija.kyllonen@motouutiset.fi

 

Ilmoitusmateriaalit voit lähettää osoitteeseen aineistot@motouutiset.fi