Tervetuloa Motouutiset.fi-sivustolle.

Me testaamme puolestasi käytettyjä ja uusia moottoripyöriä, kerromme mielenkiintoisista uutisaiheista, motoristeista ja heille sopivista matkakohteista. Kokeilemme myös varusteita ja laitteita todellisessa käytössä tien päällä - ja kerromme kaikesta hyvällä, ymmärrettävällä kielellä.

Sisällön määrä kasvaa jatkuvasti ja sinä lukijamme voit vaikuttaa siihen, millaista sisältöä tarjoamme. Muista kommentoida artikkeleitamme ja lähettää juttu- ja aihe-ehdotuksia meille.

Artikkeleiden sisällöstä

Meidän intohimonamme on moottoripyöräily ja sitä lähellä olevat asiat. Se tietysti vaikuttaa juttujen sisältöön myönteisesti: on vaikea olla ylettömän kriittinen sellaisia asioita kohtaan, joista oikeasti pitää. Meidän tavoitteemme ei ole asettaa pyöriä, tuotteita tai laitteita tiukkaan paremmuusjärjestykseen, sillä se on mahdotonta ja niin henkilökohtaista sekä kunkin mieltymyksistä ja tarpeista riippuvaista. Sen sijaan pyrimme kokeilemaan ja kuvaamaamaan sitä, mihin mikin tuote tai pyörä parhaiten sopii tai millaiseksi me se koemme.

Käytettyjä pyöriä testatessamme pystymme toivottavasti välittämään tietoa siitä, mitä minkäkin ikäiseltä pyörältä voi odottaa, ja millaista pyörää kannattaa etsiä.

Suhtaudumme kaikkiin pyörämerkkeihin ja malleihin yhtä intohimoisesti. Tärkeintä on ajaminen, ja jokainen nauttikoon siitä juuri sillä tavalla kuin itse haluaa.

Jos olet kiinnostunut ilmoitustilasta, ota yhteyttä tai lue Motouutiset.fi:n mediatiedot.

Terveisin
Erkki Mäki, päätoimittaja