Andre Sousan Honda Monkey.

Andre Sousan Honda Monkey.

André Sousan pitäisi lähteä matkaan heinäkuun 2020 mittaan. Miehen tavoitteena on jälleen uusi ennätys: olla ensimmäinen kuljettaja, joka kiertää maapallon pienellä pyörällä. Tällä kertaa matkaan kuluu aikaa kaksi vuotta, ja se vie hänet 50 eri maahan.

Entä sitten ennätysyrityksessä käytettävä moottoripyörä? Se on hänen mukaansa yksi pienimmistä, luotettavimmista ja vahvatekoisimmista moottoripyörämalleista, mitä markkinoilla on, eli Honda Monkey -kevari.

Hänen Mankiaan on Rideapartin mukaan hieman tuunattu uuden pakoputkiston sekä lisävalaisinten avulla. Molemmista on varmasti iloa tuntemattomilla maaperillä navigoitaessa. Lisäksi pyörä on täyteen lastattu kaikkia niitä tarvikkeita, mitä mies matkalla kokee tarvitsevansa.

Andre Sousan reitti.

Andre Sousan reitti.

Tuleva matka ei ole loistokasta hotellista toiseen siirtymistä, vaan yöpymistä ja ruuanlaittoa myös ulkosalla, joten varustus on myös sen mukainen.

Sousan pyörä näyttää siltä, kun sen varustamisessa olisi käytetty jokaista mahdollista moottoripyörän pakkausratkaisua hyödyksi. Laukut ovat miltei yhtä isot kuin pyörä itse.

Matkaa voi seurata "Ride that Monkey" -sivustolla sekä sosiaalisessa mediassa. Hieno yritys.  

Andre Sousan Honda Monkey on oikeasti raskaasti pakattu.

Andre Sousan Honda Monkey on oikeasti raskaasti pakattu.