Rukka Armagate-puku on valmistettu hankauksenkestävästä Cordura-kankaasta, jossa on kolmikerroksinen 100% tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä Gore-Tex Pro laminointi. Puvussa on erityisen kestävää Cordura 1500D -vahvikekangasta kyynärpäissä, hartioissa, lantiolla sekä polvissa.

Armagate sopii eri sääolosuhteisiin.Siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka maksimoivat ajomukavuuden ja suojaavat sään vaihtelulta. Vetoketjulliset tuuletusaukot takin selässä, hartioissa ja vartalon sivuilla sekä housujen reisissä päästävät pukuun viileän tuulen aina haluttaessa. Kun mukana ei ole kiinteää sisätakkia, voi pukuun yhdistää vapaasti oman suosikkinsa Rukan välikerrosmallistosta.

Housuntakamuksessa on pitävä Keprotec Antiglide -materiaali, joka estää liukumisen pyörän satulalta ja antaa paremman ohjaustuntuman. Housujen käyttömukavuutta lisää myös Rukka AirCushion -system, joka muodostaa ohuen ilmatyynyn istuimen ja takamuksen väliin ehkäisten siten epämiellyttävää kondensaatiota. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen pitkillä ajomatkoilla.

Takin vedenpitävissä taskuissa on riittävästi tilaa lompakolle, kännykälle ja muille pikkutavaroille. Hihansuut, lahkeensuut sekä vyötärö ovat säädettävissä, mikä takaa myös hyvän istuvuuden. Takki ja housut voidaan kiinnittää toisiinsa yhdistävällä vetoketjulla. Puku on CE sertifioitu luokkaan AA standardin EN 17092-3:2020 mukaisesti.

Rukan uusi, monipuolinen hyvin suojaava Armagate-ajoasu.

Rukan uusi, monipuolinen hyvin suojaava Armagate-ajoasu.

Armagate-puvussa on Rukka D3O Air XTR Level 2 -suojat hartioissa, kyynärpäissä, lonkissa ja polvissa. Takki on varustettu turvallisuuden maksimoimiseksi myös Rukka D3O Air XTR All Back Level 2 -selkäsuojalla.

Armagate-takki on saatavana ko’oissa 46–66 klassisena kokomustana sekä musta-hopeana ja musta-huomiokeltaisena. Kokomustat Armagate -housut ovat saatavilla normaali- ja lyhytlahkeisina ko’oissa 46–66 sekä pitkälahkeinen versio ko’oissa 46–62. Tuoteuutuutena Rukka esittelee Armagate-takin myös RD1-versiona, jossa on leveämpi ja lyhyempi D1- istuvuus. RD1-versiossa hihojen ja selän pituus on lyhyempi ja rintakehä leveämpi kuin tavallisissa versioissa.

Hinnat, Armagate: takki 999,99 € ja housut 799,00 €. D1-mittainen takki 1099,00 €.

Löydä jälleenmyyjäsi osoitteesta www.rukkamotorsport.com