SO EASY RIDER on ohjaustankoon kiinnitettävä suojakotelo älypuhelimelle. Reilun kokonsa johdosta suojakotelo soveltuu lähes kaikkiin markkinoilla oleviin puhelimiin, pienimmistä suurimpaan, aina 16.5x8.5cm/6.5"x3.3" asti. Lisäksi kiinnitysmekanismeja löytyy useampia, joten suojakotelon pystyy kiinnittämään 99% olemassa olevista ohjaustangoista.

– Puhelimet ovat herkkiä tärinälle ja tästä syystä kiinnityspidikkeen pallo on kuminen, mikä mahdollistaa optimaalisen kiristyksen ja toimii samalla tärinänvaimentimena, kertoi SO EASY RIDER:in kehittäjä ja toimitusjohtaja Fabrice Medlege.

SO EASY RIDER:in keksijä ja toimitusjohtaja Fabrice Medlege.

SO EASY RIDER:in keksijä ja toimitusjohtaja Fabrice Medlege.

Pelkän puhelimen pidikkeen (spider) lisäksi SO EASY RIDER:ia löytyy neljä eri mallia: perusmalli 2W sport, SO EASY RIDER QI Wireless Charger, Warm Up ja Is Cool.

SO EASY RIDER QI Wireless Charger on maailman ensimmäinen langattomalla latausjärjestelmällä varustettu suojakotelo. Tällöin ei ole pelkoa, että puhelimesta loppuu virta kesken matkanteon. Latausominaisuuden lisäksi kotelossa on jäähdytys- ja ilmanpoistojärjestelmä, jotka estävät puhelimen liikakuumenemisen eikä kosteuskaan pääse vahingoittamaan puhelinta matkan aikana. Mukaan tulee neljä adapteri/vastaanotinta: iPhone, Type C (Huawei), Micro USB ja käänteinen Micro USB (Samsung), jotka tekevät SO EASY RIDER QI Wireless Charger:in yhteensopivaksi puhelimien kanssa.

Langaton latausjärjestelmä saa virran, mukana tulevan pyörän akkuun liitettävän USB-laturin kautta.

SO EASY RIDER QI Wireless Charger, lataa puhelinta ajon aikana.

SO EASY RIDER QI Wireless Charger, lataa puhelinta ajon aikana.

SO EASY RIDER Warm Up, on mahdollinen vastaus talvimoottoripyöräilyn haasteisiin, sillä se suojaa puhelinta ja sen akkua pakkaskeleillä. Warm Up -kotelon sisään on rakennettu lämmitystoppaus, jonka lämpotilaa pystyy säätämään sähköisesti pakkasen mukaan aina -40C asti. Tässäkin versiossa on ilmanvaihto, joka estää ylimääräistä kosteutta vahingoittamasta puhelinta. Mukaan tulee kaksipaikkainen USB-laturi, jonka voi yhdistää moottoripyörän akkuun.

SO EASY RIDER Warm Up suojaa kännykkää aina -40 C pakkasasteisiin asti.

SO EASY RIDER Warm Up suojaa kännykkää aina -40 C pakkasasteisiin asti.

SO EASY RIDER IS COOL. Siinä missä Warm Up suojaa puhelinta kylmältä, niin vastaavasti Is Cool suojaa helteellä puhelinta uhkaavalta ylikuumenemiselta. Is Cool -suojakotelon sisään on rakennettu järjestelmä, jossa kahden ilma tuulettimen voimin kiertää taukoamatta kotelon sisällä. Lämpötila pysyy sopivana jopa +40°C suorassa auringonpaisteessa. Tähänkin tulee mukaan kaksipaikkainen USB-laturi.

Kaikkiin SO EASY RIDER:eiden mukana tulee erityinen, vettähylkivällä pinnalla ja kosketusnäytöllä varustettu sadesuoja.

Kaikkiin SO EASY RIDER:eiden mukana tulee erityinen, vettähylkivällä pinnalla ja kosketusnäytöllä varustettu sadesuoja.

Kaikkia malleja löytyy kolmena eri versiona: Vaaka- tai pystysuuntaiset aurinkolipalliset versiot sekä ilman aurinkolippaa oleva "Naked"-versio, jota voi käyttää missä suunnassa tahansa. Kaikissa suojakoteloissa puhelinten kosketusnäytöt toimivat, ja kaikkiin paketteihin tulee mukaan sadesuoja (joka on myös säilyttää kosketusnäytön toiminnan) sekä kolme erilaista kiinnityspidikettä.

Hinnaltaan SO EASY RIDER on alkaen 2W Sports Naked -version 64,90 eurosta QI-mallin 149,90 euroon.

SO EASY RIDER -mallistoa.

SO EASY RIDER -mallistoa.

SO EASY RIDER:iltä löytyy suomenkielinen sivusto.

Aiheesta aiemmin:

Kaikki Milanon EICMA 2021 -moottoripyörämessujen juttumme löydät täältä – päivittyy yhä