R-Pur suodattaa hengitysilmasta kaikki myrkylliset, pienpartikkelit ja pienhiukkaset yhtä lailla kuin ilmassa leijuvat virukset ja bakteeritkin tekemättä kompromissia mukavuuden ja tyylikkyyden kanssa.

Tämä uuden sukupolven hengityssuojain tarjoaa parempaa suojausta kuin kaikkein tiukin eurooppalainen normi, nimittäin EN149 - FFP3+. Tarjolla on siis todella puhdasta hengitysilmaa.

Normaali EN149-normin suodatin suodattaa partikkelit aina 10 mikronin kokoon asti, mutta FFP3+ pienentää - suodatettavien partikkeleiden koon siitä 250 kertaa pienemmäksi eli 0,04 mikroniin.

R-Purin rakenne.

R-Purin rakenne.

Ihmisen hiuksen paksuus on 50-70 mikronin luokkaa, pölyn ja siitepölyn puolestaan 10 mikrometriä, palamisen yhteydessä syntyvät hiukkaset ja orgaaniset hiukkaset puolestaan voivat olla luokkaa 2,5 mikrometriä. Ja nanopartikkeleiden koko puolestaan on noin 0,04 mikrometriä.

Maskin venttiili on patentoitua uutta teknologiaa ja kasvattaa uloshengityksen määrää 50 % perinteiseen venttiiliin verrattuna. Tämän ansiosta maskin sisällä oleva suodin saa paremman sisäisen tuuletuksen ja pysyy kuivana. Lisäksi kuuman ilman virtauksen ohjausjärjestelmä poistaa kosteutta / sumua visiiriltä tai ajolaseista.

Sisäinen antiperspirantti-lämpökontrolli pitää lämpötilan viileänä maskin sisällä kesällä tai fyysisen suorituksen aikana, mutta myös suojelee kylmältä talviviimalta. R-Purin kanssa ei tarvita niskan tai kasvojen suojausta, väitetään sen kotisivuilla.

R-Purin ominaisuuksia.

R-Purin ominaisuuksia.

Suodinelementti on vaihdettavissa, ja mukana tuleva älypuhelinsovellus kertoo, milloin suodin on vaihdettava.

R-Pur on kerännyt onnistuneesti rahaa joukkorahoitusjärjestelmä Indiegogon kautta jo viime lokakuussa päättyneellä kierroksella. Se sai kerättyä rahaa miltei 3,5 kertaa yli tavoitteen eli kaikkiaan 166 898 euroa. Tällä hetkellä on menossa jo tuotantovaihe, ja jakeluun R-Purin pitäisi tulla vielä huhtikuun mittaan.

R-Purin saa tilattua vielä Indiegogo-sivuston kautta 129 euron hintaan. Lisätietoja täältä. Katso video hengityssuojaimen käytöstä alla.