Koronatestausta pikana Flensburgista.

Koronatestausta pikana Flensburgista.

Maanantaina, eli itse asiassa eilenaamulla, miehet olivat siinä uskossa, että aamupala hotelliin oli ostettu etukäteen, ja niin oli tehtykin, mutta koronarajoitusten takia hotelli ei saanut tarjota aamupaa ennen keskiviikkoa, siispä läheiseen leipomoon tuoreen kahvin ja sämpylöiden kimppuun.

Lähtö Lübeckistä tapahtui vatsat kylläisinä, tavoitteena Hirtshals Hampurin kautta. Sieltä piti löytää pikakoronatestauspaikka ja yhdelle porukasta Senan kypäräpuhelin. Koronatodistus vaaditaan, että pääsee laivalle. Testiaseman palvelu Hampurin päärautatieasemalla oli kuitenkin epäystävällistä, joten miehet päättivät jatkaa matkaa ja etsiä sellaisen väliltä.

Testausta odottamassa.

Testausta odottamassa.

Drive In -testauspaikka löytyikin Flensburgista tien varrelta. Siellä palvelu oli ystävällistä, joten miehet pääsivät vaivattomasti testiin.

Joukko selvisi ajoissa Hirtshalsin satamaan maanantaina illalla, 15 minuuttia ennen kuin paikallinen kalaravintola sulki ovensa, joten he ehtivät saada loistavan hyvät fish and chips -annoksensa.

Illalla perillä Hirtshalsin satamassa.

Illalla perillä Hirtshalsin satamassa.

Kaikki hyvin, totesi Marko päivityksessään, sillä miesten "koronatestit olivat negatiivisia ja hostelli niin lähellä, että pyörät voidaan hätätilassa lykätä laivaan".

Tänä aamuna miehet ovat nousseet laivaan pyörineen ja lähteneet Hirtshalsista kohti Islantia.

Matkalaiset odottamassa fish et chips -annoksia. Marko Willig etuoikealla.

Matkalaiset odottamassa fish et chips -annoksia. Marko Willig etuoikealla.

15 minuuttia ennen tämän jutun kirjoittamisen aloittamista Laplandbike.com kertoi olevansa matkustamassa juuri nyt.

Motouutiset seuraa Lapin miehen, seikkailumotoristi Marko Willigin, ja hänen kumppaneidensa moottoripyörämatkaa Pohjoisesta Suomesta Islantiin ja takaisin. Lähtö matkaan tapahtui 30.7. ja paluu on aikataulun mukaan 24.8. 

Ja itse annos. Kannatti ilmeisesti odottaa.

Ja itse annos. Kannatti ilmeisesti odottaa, koska katsojallekin tulee nälkä.

Markon Santarent-yrityksen kotisivulle pääset tästä ja matkaa voi seurata myös Markon tilillä Polarsteps-sovelluksessa täällä.

Aiheesta aiemmin: 

Lapin mies matkalla Islantiin moottoripyörällä, osa 1: matka alkoi moottoripyörän vaihto-operaatiolla 700 kilometrin ajon jälkeen

Laivaannousua odottamassa Hirtshalsissa tiistaiaamuna.

Laivaannousua odottamassa Hirtshalsissa tiistaiaamuna.