Ulkoilmatapahtuman uskotaan vahvasti toteutuvan turvallisesti viimevuotiseen tapaan noudattamalla ajankohtaisia suosituksia, sekä pitämällä turvavälit niin moottoripyörän päällä kuin jalkautuessakin.

Tarjolla on ohjattua rataajo-opastusta, jossa käydään läpi turvalliset toimintatavat moottorirataympäristössä, sekä letkassa ajaen tutustutaan turvallisiin ajolinjoihin. Kolmeen ryhmään jako antaa vihreän vuoron osallistujille mahdollisuuden tutustua rauhassa radalla ajamiseen sekä nautiskeluun varttuneemmallakin kalustolla.

Keltaisessa puolen tunnin vuorossa tahti on jo hieman reippaampaa ja punaisessa vuorossa jarrutuksia jätetään jo myöhemmälle kokeneempien kuljettajien toimesta.

Nico Lindholm ja H-D. Kuva Lauri Arpiainen.

Nico Lindholm ja H-D. Kuva Lauri Arpiainen.

Varikolla väkeä viihdyttää näytöksiä Harley-Davidsonilla vetävä Nico Lindholm. Varmuudella näkemisen arvoinen stunt-show!

Palkitsemisia ja kunnianosoituksia on tarjolla päivällä nähdyn perusteella, aktiivisimman ja tyylikkäimmän radankiertäjän saadessa paikallista huipputuotetta pullotettuna mukaansa. Myös hienoimman varikolla tavatun moottoripyörän omistajalle potti on jaossa. Viitaten liki parinkymmenen vuoden takaiseen Koskenkorwa MC:n historiaan, jolloin kymmenen prosenttia maan Buell-kannasta oli Koskenkorvalla, myös paras Buell palkitaan.

Saturday on the Raceway löytyy Instagramista sekä Facebookista ja kyseisillä alustoilla tiedotetaan viimeisimmät viralliset uutiset ja julkaistaan päivän tarkemmat aikataulut sekä Covid-19-ohjeistus.

Buell parkki 2018. Kuva Sarita Niemelä.

Buell parkki 2018. Kuva Sarita Niemelä.