Ichy Boots tarkoittaa vapaasti suomennettuna "kutiavia" tai "levottomia ajosaappaita", mikä hauskasti kuvaa Noralynin intoa matkustaa ympäri maailman. Hän on kokenut motoristi ja matkantekijä, jonka Youtube-sivustolla on tarjolla runsaasti hienoja videopäiväkirjoja. Siviiliammatiltaan Noralyn on geologi, josta nyttemmin on tullut suosittu vloggaaja.

Nainen on tällä hetkellä ajamassa Etelä-Amerikan eteläkärjestä Alaskaan Honda CBR300:lla, ja oheinen video on Kolumbiasta. Siinä hän ajaa Salentosta Medelliniin pysähtyen Amagássa. Videolla noin 8 minuutin ja 42 sekunnin kohdalla Noralyn saapuu vanhalle rautatiesillalle, joka saa hänet naurahtamaan epäuskoisesti.

Syvän kanjonin yli johtava rautatiesilta on ensinnäkin kapea, pinnaltaan epätasainen, ja siitä näkee heti, ettei sitä ole kunnostettu vuosikymmeniin. Sana "rautatiesilta" tuo mieleen tukevan jämäkän siltarakennelman, jossa on vahvat kaiteet. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, sillä "kaiteet" koostuvat ohuesta vaijerintapaisesta molemmin puolin siltaa ja ajo-osan rakenne ei näytä oikein mukavalta motoristin kannalta. 

Noralyn ja totinen paikka.

Noralyn ja totinen paikka.

Silta on aikanaan ollut tärkeä, kun radalla on kuljetettu kahvia ja sokeriruokoa Calín ja Magellínin kaupunkien välillä. Sittemmin kiskot on revitty pois, ja jäljelle on jäänyt tientapainen, jota käytetään kulkemiseen reitillä. Silta on ainoa paikka, mihin kiskot on jätetty paikalleen.

Silta on kuitenkin jäljellä, ja se Noralynin pitäisi ylittää. Tunnet hänen hermostuneisuutensa (ymmärrettävää, terve järki varmasti pistää vastaan), kun hän keskustelee sillan vieressä asuvan miehen kanssa. Mies kuitenkin esittelee hänelle, miten sillan yli olisi parasta ajaa. hän myös kertoo, että monet ylittävät sillan moottoripyörillä.

Emme kerro enempää, mutta kannattaa katsoa koko video. Se on henkeäsalpaava, ja oikeasti emme suosittele sitä ihmisille, jotka kärsivät korkean paikan kammosta.

Noralynin Itchy Boots -sivustolle pääset tästä ja hänen Youtube-kanavalleen tästä.