Annetaan miehen itsensä kertoa:

"Kiirettä pitää ja päivät venyy, sillä pyörän huoltoon, tiekirjan merkkaamiseen ja itsensä ravitsemiseen menee suurin aika.

Päivä 1:

Itselläni prologi meni heti mönkään kun poluilla eksyin kunnolla ja loput 40km prologista meni etsien reittiä vähän väliä. Menetin noin tunnin kärjelle ja olin viimeinen (22?).

Hytönen suunnisti hyvin ilman ongelmia ja oli 12.

Päivä 2:

Ajo alkoi itselläni sujumaan, pätkä 297km pitkä. Tankkaukseen asti pysyin reitillä ja ajokin kulki. Tankkauksen jälkeen muutama eksymisen poikanen, joihon onneksi ei hukkunut paljoa aikaa. Maalin tullessa veto kyllä pois ja lämpöhalvauksen partaalla 35 asteen helteessä. Päiväsijoitus 6.

Hytönen jatkoi vahvaa tekemistä ja oli 5, vaikka oli kytkinongelmia.

Ralf Molander Kreikassa.

Ralf Molander Kreikassa: kiirettä piisaa silloinkin, kun ei ajeta.

Päivä 3:

Itse pääsin hyvään flowhun, ja navigointi oli helppoa ja tie nopeaa. Loppupäivä kilvoiteltiin Hytösen kanssa ja vuorotellen oltiin toisen edellä. Hytösellä rengas loppupätkästä aivan loppu, jolloin pääsin kuittaamaan. Siirtymällä tapahtui pieni kolari ja minun pyörästäni hajosi navitorni ja Hytösen pyörästä jalkatappi ja tukijalka. Ilta meni myöhäiseksi vaurioita korjatessa.

Päivä 4:

Lyhyt 87km pätkä. Alkuun oli heti vaikeaa navigointia ja eksyin pikkuisen, kilometrin verran, ja Hytönen sai minut heti kiinni. Yhteistyöllä löytyi oikea reitti ja matka jatkui.

Päivään mahtui myös puunhakkaajien kaatama puu mikä piti kiertää tiheän metsän kautta. Muutama paikka oli hankala jossa joutui tosissaan etsimään oikeaa reittiä.

Tänään virallisia tuloksia vielä ole tullut, mutta kympin sakkiin kuitenkin molemmat. Mieli on hyvä ja ollaan valmiina loppuviikkoa varten.

Huomenna (torstaina) on n.s. Marathon-päivä jolloin ajetaan 309km itärannikolle, jolloin pyörää ei saa huoltaa kuin 30 minuuttia. Perjantaina ajetaan maratonin toinen osa, joka on lähemmäs 250km. Lauantaina kilpailu päättyy noin 150 km ajoon.

Tulokset ja liveseuranta löytyvät: greecerally.com Molander#37 ja Hytönen #32"

Aiheesta aiemmin:

Ralf Molander: Euroopan-sarjan cross country -ralli odottaa Kreikassa – millä mietteillä mies matkaan?