Suur-Liperin ajot 2022. Kuva: Marko Kaasinen.

Suur-Liperin ajot 2022. Kuva: Marko Kaasinen.

Tapahtuma on avoin kaikille 2- ja 3-pyöräisille moottoripyörille, merkkiin ja malliin katsomatta. Tuttuun tapaan vuotuinen letkassa ajettava reitti on uusittu, tuoden näin vaihtelua ja pitäen tapahtuman "tuoreena" joka vuosi. Tämän vuotiselle reitille pituutta kertyy noin 300km, ja tauko/tankkauspaikat ovat korkeintaan 100km välein, jotta pienitankkisimmatkin pysyvät mukana. Letkan perää pitää huoltoauto, EA-taitoisen kuljettajan kera, kaiken varalta.

Tarkistathan silti pyöräsi, ja varsinkin renkaiden kunnon, ennen kun tulet paikalle. Jos letkassa ajaminen on uutta, kiinnitä erityisesti huomiota starttipaikalla annettuihin ohjeisiin. Maalipaikalla telttailumahdollisuus pe-su välillä, sekä 12 hengen telttasauna käytettävissä iltaisin.

Ajojen starttipaikkana tänä vuonna toimii Outokummun Shell, josta reitille startataan klo 10:00, ilmoittautumisen alkaessa klo 09:00. Ajot päättyvät tuttuun tapaan Loyal to None MC:n kerhotalolle, jossa ruokatarjoilu, telttasauna ja palkitsemiset ulkoilmassa.

Ennakkoilmottautumisesta, hinnoista, yms. tarkempaa tietoa tapahtuman nettisivuilla www.suurliperinajot.com sekä tapahtuman FB-ryhmässä "Suur-Liperin Ajot".

Aiheesta aiemmin:

Ilouutinen: Suur-Liperin Ajot järjestetään jo kymmenennen kerran lauantaina 2.7.

Suur-Liperin ajot järjestetään 27.6.2020

Suur-Liperin ajot 2022. Kuva: Marko Kaasinen.

Suur-Liperin ajot 2022. Kuva: Marko Kaasinen.