Harjun leipomo on perustettu 1957, joten sillä alkaa olla kunnioitettavasti ikää ja perinteitä vaalittavanaan. Yrityksellä on kaksi myymälää Kokkolassa: Höyläämökatu kahdessa on varsinainen leipomon myymälä, joka on auki arkisin 6 - 16 ja Prismantie yhdessä on Harjun Rinkeli, josta saa myös lounasruokaa.

Harjun leipomo tekee tuoreet leivät ja leivonnaiset omien sanojensa mukaan "parhaista raaka-aineista sekä kotitalouksien että yritysten tarpeisiin". Yrityksen tavoitteena on ollut "alusta alkaen ylläpitää perinteistä leipomisosaamista, käsin alusta loppuun tekemällä. Näin toimimalla ylläpidämme sekä kehitämme omaa osaamistamme ja voimme tarjota sinulle herkullisia leipomotuotteita jokaiselle päivälle."

Harjun leipomon valmistamilla eri leivillä, pullilla ja leivonnaisilla on oma persoonallinen ja maistuva makunsa. Ruisnalle ja wienermunkit ovat vähintään paikallinen legenda. Siksipä piipahdammekin siellä aina kun matka vie sen ohi - ja tuomme sieltä ostoksia kotiinkin. Ja leipomosta saadut tuotteet ovat aina tuoreita.

Suosikkileivonnaiset saattavat loppua päivän mittaan, joten mitä aiemmin olet matkassa, sitä varmemmin saat, mitä haluat. Myös leipomon myymälässä on tarjolla kahvia ja muutakin pikkupurtavaa kuin pullia ja leivonnaisia. Oivia pysähtymis- ja lepopaikkoja molemmat. Lisätietoja täällä.