Mallory Pagen keskimmäinen nimi on todellakin virallisesti "Danger", Vaara, joten sopinee hyvin, että hän hankki Kawasaki KLR 650 -moottoripyörän ja siihen sivuvaunun. Vaunu on 70-luvulta peräisin oleva American Eagle. Yhdistelmä tottelee nimeä Rufio, ja siitä on rakennettu kombinaatio, jossa pyörällä voi kallistaa normaalisti, kun taas vaunu pysyy aivan suorassa.

Baylor on väriltään keltainen kymmenvuotias labradorinnoutaja, joka on ollut Pagella yhdeksänviikkoisesta pennusta lähtien. Mallory puolestaan on journalisti ja tarinanakertoja ammatiltaan, joten voimme toimituksessa helposti jakaa hänen tunnelmansa ainakin toistaiseksi päättymättömältä matkalta.

Rahantarpeessa nainen tekee töitä kahviloissa ympäri maan, jotta pystyy taas jatkamaan matkaansa. 

Iltalehti kertoi Malloryn matkasta Alaskaan. Nyt nainen ja koira ovat jo etelämpänä, mutta pelkkä keikka Alaskaan oli yhteensä 9656 kilometriä. Jos on nainen ollut kovilla, niin sitä ovat varmasti olleet myös pyörä ja koira.

Malloryn aikomuksensa on vierailla jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa ja Kanadan provinssissa. Hän haluaa osoittaa, ettei seikkailemiseen ja unelmiensa toteuttamiseen tarvitse olla peloton tai täydellinen.

Hänen ja Baylor-koiran mielenkiintoista matkaa voit seurata Instagramissa ja Internetissä.