Transcontinental Drivers Associationin edustajien mukaan kukaan historiassa - poikkeuksena Erwin "Cannonball" Baker itse - ei ole ajanut niin monta halki maan -ajojen ennätystä niin lyhyessä ajassa kuin Carl Reese ja hänen tiiminsä. Huhtikuusta lokakuuhun 2015 hän ajoi kuusi ennätystä mukaan lukien virallinen Guinnessin maailmanennätys lyhimmästä latausajasta Los Angelesista New Yorkiin sähköajoneuvolla. Lokakuussa Reese ja kaksi muuta kuljettajaa ajoivat puoli-autonomisen ajamisen ennätyksen Tesla Model S P85D:llä LA:sta NYC:iin 57 tunnissa 48 minuutissa.

– Siihen on syynsä, että tämä ennätys on jäänyt haastamatta yli 30 vuoden ajan. Jollet ole suorittanut armeijan peruskoulutusta, on vaikea suhteuttaa tästä aiheutuvaa henkistä ja fyysistä uupumusta, Reese kertoo. 

Valmistaakseen kehonsa operaatioon hän luopui kaikista stimulanteista ennen ajoa mukaan lukien kahvi, tee ja sokeri.

– Väsymyksen määrä on uskomaton kun ajaa yksin 38 tuntia. Se tuntuu samalta kuin jos ensin ottaisi UFC-matsin ja sitten jäisi rahtijunan alle. Tämä oli tähän mennessä vaikein mantereen halki ajamistani ajoista.

Ajosta on tulossa myös elokuva josta vähän osviittaa alla olevasta videosta. Elokuvassa valotetaan paitsi Reesen ajoa, myös mantereen halki ajamisen ennätysten historiaa. Se alkaa yli sadan vuoden takaa, jolloin "Cannonball" Baker ajoi Indianilla LA:sta NYC:iin 11 päivässä. 

Reesellä on aina ennätysajoissaan Yhdysvaltain lippu tuomassa hyvää onnea. Hän sai sen armeijasta eläkkeelle jääneelta kaveriltaan. Reesen ajosta kertoi mm. Roadrunner.