Turun läheltä Marttilasta on kotoisin varsin usein Siku-Moton tilaisuuksiin osallistuva ja etäjäseniä edustava Kimmo Kylämäki.

- Monet narisevat sitä, että kokoontumisajossa "pitäisi olla hotelli", minulle sellainen ei taas sovi ollenkaan.

Mies on siitä onnellisessa asemassa, että pystyy pitämään lomansa kesällä ja hoitaa ylitöillä talvilomat.

– Kesällä ei paljoa kannata soitella perään, häivyn heti pyörällä matkaan, kun lomat alkavat.

Kylämäki päätyi Siku-Moton jäseneksi, kun tutustui Kirjavan Kierroksella yhteen kerholaiseen, Lauri Kumpuun vuonna 2010, joka kysyi mukaan toimintaan.

Kylämäki ajaa vuosittain 12 000 - 18 000 kilometriä.

Kylämäki ajaa vuosittain 12 000 - 18 000 kilometriä.

– Hyväksyivät, kun totesivat, että olen seinähullu, mutten liian seinähullu, Kylämäki veistelee. – Haluan aina päästä pois tutuista ympyröistä, joten tämä sopii minulle hyvin. Asun Marttilassa Turun lähellä, ja sikäläinen lähin kokoontumiajo Varsinais-Suomen ralli on melkein nurkan takana. Käyn siellä aina välillä, mutta se on liian lähellä. Mitä ylemmäs tulee, sitä rennompi ja kiireettömämpi on meininki ja se sopii minulle.

– Nytkin, kun lomani alkoi pyrähdin heti tänne ja sitten Norjaan. Seuraavaksi Gällivaaraan jne., olen 4 viikkoa lomalla pyörän päällä yhteen soittoon. Minulla on yleensä 4-5 vakiorallia, joissa vuosittain käyn, ja joka vuosi pyrin ottamaan ohjelmaan jonkin uuden rallin. Tänä vuonna se on Nord-Norge Träffen.

Miehen toinen harrastus on kalastaminen, ja erityisesti kalastusvälineiden keräileminen. Hyvää tarkoittavat ystävät ovat tietysti ehdottaneet miehelle moottoripyöräilystä ja moottoripyörästä luopumista, koska sillä rahalla saisi hankittua runsaasti kalastustarvikkeita, ehdotus ei - kumma kyllä - ole ottanut Kylämäessä tulta.

Mies ajaa 12 - 18 000 kilometriä vuosittain Yamaha Diversionillaan. Pyörän mittariin on kertynyt jo 152 000 kilometriä, joista Kylämäen kaasukäsialaa on 112 000 kilometriä