PopUp hotel Linnalan on kahden ammattikorkeakouluopiskelijan opinnäytetyö, ja hotelli perustetaan vain Imatranajon ajaksi Saimaan ammattikorkeakoulun tiloihin. Kyseinen Linnalan kampus sijaitsee vain 2 kilometrin päässä Imatran keskustasta ja matkaa radalle on noin 2,6 kilometriä.

Tarjolla on lattiamajoitusta koulun luokkahuoneissa hintaan 30 € per henkilö per yö, johon sisältyy patja. Muut vuodevaatteet pitää tulijan siis ottaa mukaan, mutta makuupussi ei liene raskas kannettava ja mahtuu hyvin moottoripyöränkin kyytiin. Majoituspaikkoja on tarjolla kaikkiaan 60 kappaletta.

Majoituksen varaussivu ja lisäinfo löytyvät tästä ja PopUpLinnalan Facebook-sivut täältä. Hintaan sisältyy ilmainen parkkipaikka ja maksuton, valvottu tavaroidensäilytys. Lisäksi paikassa toimii kahvio.

Majoitusvaraukset puuttuvat vielä - toteutuminen vaakalaudalla

Imatralainen-lehti kertoo, että Linnalan pop up -hotellin toteutuminen on vielä vaakalaudalla, sillä sinne ei toistaiseksi ole tehty yhtään majoitusvarausta.

Toinen hankkeen takana olevista opinnäytetyön tekijöistä, Henna Räikkönen, kommentoikin asiaa, ja ihmettelee kovasti tilannetta. Tavoitteena oli paitsi saada kokemusta tämäntyyppisestä hankkeesta, myöskin tarjota lisää majoitusta tarvitseville. Kaikki majapaikat kaupungissa kun täyttyivät miltei heti Imatranajon paluun varmistumisen jälkeen.

Mitään ei kuitenkaan vielä ole menetetty, sillä 25.7. asti ehdit vielä tilata edullisen majoituksen. Popup-hotellin tavoitteena ei ole tuottaa voittoa, sillä kuluja syntyy mm. siivouksesta, vuokrapatjoista, hotellitoimintaa varten hankituista luvista sekä veden ja sähkön käytöstä.

Imatralla ei enää muita majoituspaikkoja ole kisojen ajaksi tarjolla.