Hailuotoajo järjestetään nykyään Oulun Nallikarin leirintäalueelle, ja kuten olemme aiemmin kirjoittaneet, sinne pystytetään melkoiset rakennelmat rallia varten. Oulu MC:n väki oli jo tänään sunnuntaina purkamassa leiriä.

– Meitä on täällä iso joukko, parikymmentä kerholaista purkamassa. Tavoitteena on saada koko hoito purettua tänään kello 15 mennessä. Aloitimme rakentamisen sunnuntaina, ja sitä kestää sen kolme päivää, mutta purkaminen sujuu päivässä.

– Eilen lauantaina täällä oli melkoinen myrsky. Yksi puukin kaatui leirintäalueella, mutta ei onneksi aiheuttanut vahinkoa. Vettä tuli kuitenkin aivan vaakasuoraan. Perjantaina oli tosi hieno ilma ja väkeä paljon, tupa oli täynnä.

– Melkoinen urakka tämä on ollut, mutta kyllä kaikki on mennyt hyvin näiden ajojen osalta. Lauantain myrskykään ei estänyt juhlatunnelmaa. Paljon näkyi tyytyväisiä kävijöitä. Suurin kerho paikalla oli Ruotsista, MMCK Gällivare, 31 jäsentä. Kävijämäärää ei ole vielä ehditty laskea, mutta varmaan siinä 400-500, Antti Auer, Oulu MC:n puheenjohtaja kertoo.

Palaamme vielä myöhemmin aiheeseen.