Villeintä asiassa on, että nuoret miehet Bud (Louis) ja Temple Abernathy ostivat ajomatkalla käyttämänsä Indian-moottoripyörän hevosratsastusseikkailuissaan ympäri USA:ta tienaamillaan rahoilla. 10- ja 14-vuotiaina.

Veljesten ensimmäinen ratsastusseikkailu oli Oklahomasta Uuteen Meksikoon 9 ja 5 vuoden ikäisinä. Heidän isänsä, joka oli liittovaltion seriffi ja presidentti Rooseveltin ystävä sai idean, että veljesten piti "vahvistaa itseään".

Heinäkuun 10. päivä vuonna 1909 veljekset Bud ja Temple satuloivat hevosensa Geronimon ja Samin ja lähtivät Roswelliin Uuteen Meksikoon ypöyksin.

Vuotta myöhemmin nuoret seikkailijat lähtivät Oklahomasta jälleen, mutta tällä kertaa he ratsastivat New Yorkiin missä he tapasivat Rooseveltin, joka oli palaamassa kotiin metsästysmatkalta Afrikasta. Tämä seikkailu sai valtavaa mediahuomiota, ja koko kansakunta seurasi uutisia veljeksistä.

Kun he saapuivat New Yorkiin 11. kesäkuuta 1910, heitä oli tervehtimässä useiden tuhansien ihmisten muodostama väkijoukko - sekä heidän isänsä Jack Abernathy.

Paluumatkaa varten pojat ostivat Brush-merkkisen auton, jolla ajoivat - tietenkin itsekseen - kotiin Oklahomaan.

Haaste 

Seuraavana vuonna veljekset ottivat vastaan haasteen ratsastaa hevosilla New York Citystä San Franciscoon alle 60 päivässä. Sääntöjen mukaan he eivät saaneet nukkua tai ruokailla sisätiloissa koko matkan aikana, ja heille oli luvassa 10 000 dollarin summa, mikäli onnistuisivat. Sääli kyllä, he myöhästyivät kahdella päivällä.

Vaikka he eivät saaneetkaan 10 000 dollarin palkintoa, pari oli ansainnut mukavan rahasumman kuuluisuudellaan, ja he ostivat Indian-merkkisen moottoripyörän.

Vuonna 1913 he ajoivat sillä nykyteitä pitkin mitattuna 2330 kilometrin matkan Oklahomasta New Yorkiin. Sen aikaiset tiet olivat enemmän kärrypolkuja ja vastaavaa kuin maanteitä ja matkakin oli varmasti kilometreissä paljon pidempi. Bud oli tällöin 14 ja Temple 10. Heidän velipuolensa Anton oli heidän mukanaan.

Tämä olikin heidän viimeinen dokumentoitu seikkailunsa. Louisista (Bud) tuli lakimies ja hän toimi juristina Wichita Fallsissa Texasissa. Hän kuoli 1979. Temple työskenteli öljyteollisuudessa ja poistui keskuudestamme 1986, kerrotaan Indianin "Be Legendary" -tiedotteessa.