Rhys Lawrey lähti matkalleen Lontoon Ace Cafen pihalta 2.5. 2014 22-vuotiaana Triumph Tiger 800XC:llään. Pyörän lempinimi oli Tikru, Tigger.

Seuraavan 15 kuukauden aikana hän ajoi Tikrullaan 91497,6 kilometriä, vieraili 71 maapallon maassa, ja oli myös nuorin henkilö, joka on ajanut ympäri maapallon. Lisäksi hän pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan vierailtuaan useammassa pääkaupungissa peräjälkeen moottoripyörällä kuin kukaan muu.

Lawrey saapui Lontooseen parlamenttitalolle 17. heinäkuuta 2015 24-vuotiaana. 

Hän dokumentoi koko matkansa tarkasti, ja toivoo, että nämä lyhyet videot inspiroivat entistä enemmän varsinkin nuoria ihmisiä hyppäämään moottoripyörän selkään ja tutkimaan maailmaa.

Heti alusta lähtien Rhys Lawrey vie katsojansa sekä matkalla kokemiensa huippu- että laskukohtien läpi. Niitä hänellä riittikin matkallaan kuudella mantereella. Hän myös paljastaa, miten hän rikkoi maailmanennätyksensä, ja matkusti niin nuorena inspiroidakseen huomispäivän reissaajia.

Ensimmäisessä osassa, jonka nimi on "Alku", hän kertoo, mistä sai ajatuksen lähteä matkaan jo paljon ennen kuin pyörä oli valmisteltu reissua varten tai laukut pakattuna. Miten hän rahoitti matkansa, hankki sponsoreita, millainen oli suunnitteluprosessi ja miten hän asetti ennätystavoitteensa.

Kannattaa pitää silmällä joka tiistai Rhys Lawreyn Youtube-kanavaa. Löydät sen täältä. Hänen matkastaan kertovan internet-sivuston löydät puolestaan täältä.