Nikki Misurelli tunnetaan nykyään paremmin nimellä "Alaskan Moto Girl" Instagramissa ja Facebookissa. 

– Pyysin päästä poikaystäväni mukaan hänen moottoripyöräreissulleen, mutta hän sanoi "ei", koska se oli "miesten reissu". "Se on liian vaarallinen ja intensiivinen", hän jatkoi "luultavasti et selviäisi siitä", 30-vuotias Nikki Misurelli kertoi sanomalehtihaastattelussa. – Joten jätin hänet ja ja lähdin matkaan itsekseni.

Hänen ensimmäinen moottoripyörämatkansa oli hänen kotoaan Alaskasta Panamaan Keski-Amerikassa. Sillä matkalla hän ajoi yhdeksän valtion halki kuudessa kuukaudessa ja kilometrejä kertyi yli 19 000.

Nuoria miehiä Nicaraguassa ihailemassa Nikki Misurellin pyörää.

Nuoria miehiä Nicaraguassa ihailemassa Nikki Misurellin pyörää.

Misurelli ajaa Honda CBR 600 RR sporttipyörällä, mutta ainakin kuvien perusteella pyörän rengastus on suunniteltu paremminkin maastokäyttöön. Tällä hetkellä hän on matkalla, joka kattaa Euroopan, Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan. Sekä "lopulta koko maailman".

– Minulla on monia maaleja ja pyrkimyksiä elämässäni. Yksi suurimmista päämääristä on matkustaa maailman ympäri, kertoo seikkailijatar, joka myi kaiken omistamansa sekä työskentelee osa-aikaisesti rahoittaakseen matkansa.

– Minulla on unelmia nähdä ja oppia niin paljon kuin mahdollista sekä kokea kaikki, mitä elämällä on tarjota. Olen kiitollinen sosiaalisesta ja seikkailullisesta persoonallisuudestani, joka opastaa minua matkalla.

Nikki Misurelli ja kulkupeli. Huomaa rengastus.

Nikki Misurelli ja kulkupeli. Huomaa rengastus.

– Minulla ei ole tarkkaa reittisuunnitelmaa. Jätän sen avoimeksi spontaaneja ja satunnaisia mahdollisuuksia varten. Elämä ja matkustaminen ei aina ole helppoa, mutta olen huomannut, että se tekee minut fyysisesti ja henkisesti vahvemmaksi, ja opin enemmän itsestäni sekä muista ihmisistä ja kulttuureista.

– Toivon inspiroivani ja motivoivani myös muita ihmisiä rakastamaan elämäänsä ja toteuttamaan unelmansa, Misurelli kertoi Telegraphille.

Hänen matkantekoaan voit seurata Instagramissa ja Facebookissa.

Nikki ja Sahara. Renkaat tekevät sporttipyörästäkin erämaalaivan.

Nikki ja Sahara. Renkaat tekevät sporttipyörästäkin erämaalaivan.