04.-06.08 2. Alastaro Race Meeting Alastaro

Finnish Superbike -kisaviikonloppuna järjestettävä meeting.

Tapahtumapaikka: Alastaro Circuit, Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

Ohjelmassa muun muassa: Varustekirppis, kalustoesittelyjä, kilpailuja, arvontaa, leiritunnelmaa ja rattoisaa meininkiä. Paikalla myös tehopenkki ja lauantaina mahdollisuus radalle sivuvaunun kyytiin.

Järjestäjä: Euran MMP

Lisätietoja: Esa Lehtonen 0440 520520

04.-06.08 Gold Wing Kangaskattotreffit Iisalmi

Tapahtumapaikka: Koljonvirran leirintäalue, Ylemmäisentie 6, 74150 Iisalmi

Ohjelmassa muun muassa: Ajelu Jyrkänkosken ruukkimiljöössä.

Järjestäjä: Gold Wing Club Finland

Lisätietoja: www.gwcf.fi

04.-06.08 25. Ponutaival Kitee, Kesälahti

Pontikkaperinnettä vaaliva motoristihenkinen kokoontumisajo.

Tapahtumapaikka: Karjalan Kievarin leirintäalue, Lappeenrannantie 18, 59800 Kesälahti

Ohjelmassa: Kiertoajelu, kilpailuja ja muuta ohjelmaa.

Järjestäjä: Kiteen Moottoripyöräklubi ry.

Lisätietoja: Facebookista Ponutaival 2017

04.-06.08 Salo-Ajo Särkisalo

Tapahtumapaikka: Klippulan leirikeskus, Kaukassalontie 110, 25630 Särkisalo

Portit aukeavat kello 15.00

Ohjelmassa: Bingo, karaoke, kiertoajelu ja kilpailuja.

Järjestäjät: Salo MC & Coach MC

Lisätietoja: salomc@salomc.com 040-720 6421

04.-06.08 42. Veteraaniralli Jämsä

Veteraaniralli on vuosien mittaan enenevässä määrin muodostunut tapahtumaksi, johon jäsenistö osallistuu koko perheen voimin.

Tapahtumapaikka: Himoslomat, Länsi-Himoksentie 4, Jämsä

Ohjelmassa: Ainutkertainen historiallisten ajoneuvojen tapahtuma. Tapahtumateemana "Ajoneuvot Suomessa 100 vuotta". Paikalla runsaasti myös historiallisia autoja.

Järjestäjä: VMPK Päijät-Häme

Lisätietoja: www.vmpk.fi

05.-06.08 H-DCF Family Rally Salo, Vuohensaari H-DCF

Tapahtumapaikka: Vuohensaari Camping, Satamakatu 102, 24100 Salo

Ohjelmassa: Muun muassa Trubaduuri ja Taikuri Luttinen, perinteinen bootsinheitto- ja muita kivoja kilpailuja, ongintaa, arpajaiset ym.

Järjestäjä: H-DCF

Lisätietoja: "rallikapu" 0500-758 944

IBA Superviikonloppu: Hyväntekeväisyysajo 5-6.8

IBA Finland järjestää 5.-6.8. Hyväntekeväisyysajon, jonka ajotarkastusmaksujen tuotto käytetään Oulun yliopistollisen sairaalan syöpälasten hyväksi. Konkreettisena tavoitteena on 150 rautaperseajoa kyseisenä viikonloppuna. Tämän mahdollistaa osaston hankkimaan käyttöönsä tarvisemansa kipupumpun. Rahat saadaan kokoon luovuttamalla näiden ajojen ajotarkastusmaksujen tuotot hyväntekeväisyyteen. Tämä on matka-ajosta pitävälle motoristille loistava tilaisuus osallistua ajamalla hyväntekeväisyyteen.

Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

Messut, näyttelyt, rompetorit, päiväajelut:

05.08 11. Maailman Pienin Tripleajo

Pälkäne, Kelohonka. Lisätietoja Veli Kähkönen 040-7250796

06.08 Pick Nick Forssa,

Pilvenmäki SMCF. Lisätietoja harrasteajoneuvotapahtumasta täällä.

5.8 Toni Hynysen muistaminen

Toni Hynynen menehtyi 17.7.2017 aikaisemmin onnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Lauantaina 5.8.2017 klo 13, Toni siunataan yksityistilaisuudessa, kerrotaan Good Will Bikerin Facebook-svuilla.

Motoristit ympäri Suomea ja Eurooppaa haluavat kunnioittaa Tonin muistoa hiljentymällä minuutin ajaksi, joko yksin tai yhdessä Tonin siunaamisen hetkenä kello 13.

Jokainen osallistuva taho saa rakentaa esim. muistoajon ennen ja jälkeen hiljentymisen heille sopivimmalla tavalla, siihen voi yhdistää myös lahjoituskilometrien keräystä. Mukaan on jo ilmoittautunut moottoripyöräkerhoja ja yhdistyksiä, julkaisemme koosteen myöhemmin. Jotta saamme koosteeseen lisättyä kaikki, ilmoittaudu mukaan osoitteeseen Elina@goodwillbiker.com tai laittamalla yksityisviestiä Good Will Bikerin Facebook-sivuilla.

Yksittäisten ihmisten ei tarvitse ilmoittautua.

"Nyt on tullut paljon kyselyitä miten ilmoittaa lahjoitettavat kilometrit. Keräämme kilometrejä Tonin alkuperäisen ennätysajan mukaan, eli 1.4- 1.10.2017. Jokainen voi kerätä kilometrejä lokakuulle asti ja ilmoittaa vaikka kaikki kerralla sitten meille yksityisviestillä ja julkaista ne sivuillamme. Tekemässäsi julkaisussa sivuillemme saattaa olla pieni viive, koska joudumme hyväksymään yksitellen kaikki, mutta kaikki julkaisut tulevat näkymään", kertoo Good Will Bikerin tiimi. Lisätietoja heidän Facebook-sivuillaan täällä ja täällä.

Viikkorallikalenterista

Tiedot on kerätty Kekkun kokoontumisajokalenterista, johon pääset tästä, sekä tapahtumien ja tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta.

Jos tiedät jonkun tämän loppuviikon aikana järjestettävän kaikille avoimen motoristitapahtuman, niin kirjoita artikkelin lopussa olevaan "kirjoita kommentti"-osioon, jolloin se on kaikkien muidenkin nähtävillä. Voit myös laittaa kuvia tai kirjoittaa kuvien kera viikonlopun tapahtumista ja lähettää ne meille osoitteeseen toimitus@motouutiset.fi Julkaisemme niitä mahdollisuuksien mukaan seuraavalla viikolla. Liitä mukaan tiedot, mistä kuva on ja kuka kuvan / kuvat on ottanut.