Kane Avellano ajoi matkallaan 35 maan ja 6 maanosan halki, kilometrejä matkalla kertyi kaikkiaan 45 000. 

Kane pyrki kommunikoimaan paikallisten ihmisten kanssa kaikissa vierailemissaan maissa, oppi heidän kulttuuristaan ja tavoistaan, ja vaikka hän koki monia vaikeuksia matkalla, hän oman sanomansa mukaan nautti matkansa joka hetkestä. Hänellä oli erityisesti ongelmia monsuunisateista Intiassa, Australian kuumuudessa sekä Etelä-Amerikan myrskyistä, mutta selvisi näistä luonnon koettelemuksista hyvin.

Se mikä liikutti Kanea oli kohdata nälkää näkeviä lapsia, heidän altistumistaan väkivallalle, taudeille, nälälle ja sodille. Hänen ajatuksensa siitä, mitä hänen omat veljensä olisivat joutuneet kärsimään samoissa tilanteissa liikutti häntä, ja hän käyttikin matkaansa mahdollisuutena hankkia rahaa saadakseen näiden lasten olosuhteita paremmiksi.

Kane sai kokoon matkallaan 2200 puntaa, 2400 euroa, joka ylitti reilusti yli 200 % hänen alkuperäisen tavoitteensa. Tämä hänen 8 kuukautta kestänyt matkansa toi hänelle myös Guinnessin maailmanennätyssertifikaatin 15.8.2017 siitä hyvästä, että hän on nuorin henkilö, joka on kiertänyt maapallon moottoripyörällä soolona.

Tämän tavoitteensa täytettyään Kane haaveilee nyt lentämisestä, ja siitä, että voisi kiertää maapallon nuorimpana lentäjänä. Silloin hän olisi tehnyt ennätyksen sekä ilmojen halki että maata pitkin soolona ympäri maapallon.

Kanen seikkailusta kertoi Rushlane. Lisätietoja hänen matkastaan sekä kuvia löydät hänen seikkailunsa nettisivustolta sekä Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Kotona oman perheen luona 8 kuukauden matkan jälkeen.